Tag Heuer Connected este unul dintre cele mai scumpe smartwatch-uri din lume

Tag Heuer Connected este unul dintre cele mai scumpe smartwatch-uri din lume

Dacă aveți în plan achiziții exotice, atunci Tag Heuer Connected. s-ar putea să fie ce căutați, având în vedere că este unul dintre cele mai scumpe smartwatch-uri din lume.

Când trecem de o anumită sumă pentru achiziționarea unui produs, e destul de clar că începem să vorbim mai mult de brandul pe care îl poartă respectivul obiect și de aspectul mai mult sau mai puțin plin de diamante și de metale prețioase, lăsând la o parte funcționalitatea.

Tag Heuer a creat acum ceva vreme un smartwatch denumit Connected, ce a fost apreciat pentru calitatea design-ului, dar și pentru durata lungă de viață a bateriei. Cu toate acestea, chiar și la acel moment, unul dintre cele mai scumpe smartwatch-uri din lume nu se ridica la nivelul altor competitori, chiar dacă prețul era mult mai mare.

De această dată, Tag Heuer Connected revine într-o variantă de lux, ce costă 9.900 de dolari. Ce oferă noul smartwatch în schimbul acestei sume de bani? O carcasă din aur roz… și cam atât. Funcțiile pe care primul ceas Connected le-a oferit deja utilizatorilor revin și în cadrul acestui dispozitiv purtabil, iar asta nu e tocmai un lucru bun.

Design-ul rămâne la nivel înalt și folosirea aurului la acest capitol nu transformă ceasul într-un kitsch. Bezelul este creat din titaniu sablat, iar carcasa este realizată din aur roz, de 18 carate. De asemenea, ceasul are și brățară din piele de vițel, în comparație cu brățările de cauciuc pe care le au celelalte dispozitive.

Așa cum a mai fost notat și în trecut de către engadget.com, Tag Heuer Connected este un ceas confortabil și cu funcții bune, dar care nu reflectă nici măcar valoarea de 1.500 de dolari, pentru care este oferit în varianta standard, fără carcasă de aur.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: