14 oct. 2021 | 17:35

System Shock vine pe serviciul de streaming Binge: când se lansează

ACTUALITATE
System Shock vine pe serviciul de streaming Binge: când se lansează

Franciza System Shock de la Nightdive Studios este transformată într-un show TV live. Vei putea urmări seria pe viitorul serviciu de streaming Binge.

Mai multe detalii despre show-ul TV inspirat de jocul video vor fi dezvăluite în timp util. Serviciul de streaming, care urmează să fie lansat anul viitor, nu a dezvăluit când va avea loc premiera seriei, conform Deadline.

System Shock, serial pe Binge

Între timp, Nightdive lucrează la un remake al jocului video. Jocul video trebuia să sosească vara trecută, dar acum este programat să debuteze până la sfârșitul anului 2021.

System Shock se alătură unei liste lungi de emisiuni și filme bazate pe jocuri video care sunt în curs de desfășurare. Printre acestea se numără Twisted Metal, Firewatch, Disco Elysium și o grămadă de proiecte Netflix, precum seria Arcane din seria League of Legends. Zvonurile plutesc și în jurul Epic Games, care ar putea face un film Fortnite.

„System Shock este o franciză iconică, adorată de jucători de mai bine de două decenii. De asemenea, este o serie care a ajutat la redefinirea a ceea ce a însemnat să joci un FPS”, a spus Ungar, Chief Content Officer al Binge. „Suntem încântați să producem această franciza pe platforma noastră de streaming”, a completat acesta.

Originalul System Shock îi aruncă pe jucători direct în Citadel Station în anul 2072, unde un hacker anonim se trezește dintr-o comă, doar pentru a se confrunta cu roboți și cyborgi ucigași, mutanți răuvoitori și un AI malefic numit SHODAN care caută să controleze Pământul.

Stepehn Kick și Larry Kuperman vor fi producătorii executivi ai seriei.

„Mereu am crezut că o adaptare în live action a System Shock ar fi mijlocul perfect pentru a relata povestea îngrozitoare a Citadel Station și a AI-ului său răuvoitor, care supune echipajul unor întâmplări groaznice și de neimaginat”, a declarat Stepehn Kick. „Suntem foarte încântați să vedem că echipa talentată de la Binge dă viață System Shock în moduri îngrozitor de reale și noi”, a adăugat acesta.