Următorul Star Wars este un joc video: când se lansează Lego Battles, pe ce îl poți juca

Următorul Star Wars este un joc video: când se lansează Lego Battles, pe ce îl poți juca

Dacă ai o afinitate pentru Star Wars, te vei bucura să afli că personajele tale îndrăgite din franciză își vor găsi loc pe ecranele telefoanelor într-un joc video. Intitulat Lego Star Wars Battles, acesta a făcut subiectul mai multor speculații în ultimii ani.

În teorie, de ceva timp, se lucrează la Lego Star Wars: The Skywalker Saga. Jocul cu pricina, însă, nu va ajunge prea curând pe PC-uri și console. În schimb, dacă nu mai apar alte întârzieri, ar trebui să se lanseze în primăvara anului viitor. Până atunci, un alt joc ancorat în populara franciză va deveni o sursă aparent infinită de divertisment.

Lego Star Wars Battles nu este pentru toată lumea

Gândit de la început pentru mobile, Lego Star Wars Battles s-ar putea să-ți aducă aminte de alte câteva jocuri de mobil, din ce putem desprinde din primele cadre scăpate pe internet, dar va fi cu siguranță un succes răsunător. Singurul minus, dacă îl putem clasifica astfel, este că nu va putea fi jucat decât de către posesorii de iPhone, iPad, Apple TV și Mac. Este un titlu exclusiv pentru platforma de gaming Apple Arcade a gigantului din Cupertino. Practic, ai acces la el contra unui abonament de 25 lei pe lună, alături de alte peste 180 de jocuri fără reclame sau microtranzacții, cu condiția să deții un iDevice.

Lego Star Wars Battles este un titlu de strategie de tip 1 vs 1. Ai o serie de personaje pe care le poți colecționa, poți face upgrade abilităților lor, poți obține diverse vehicule pe care le poți folosi în luptă și, în definitiv, te poți bucura de tot ce știi despre Star Wars într-un nou context. Vei putea dobândi diverse abilități și, în funcție de cum te simți într-un moment sau în altul, te vei putea juca atât de partea luminoasă a Forței, cât și de partea întunecată.

Printre locațiile în care se desfășoară acțiunea se numără Hoth, Banoo și Endor. TT Games Brighton se află în spatele noului titlu Lego Star Wars Battles, în timp ce Warner Bros. este responsabil de publicarea lui. Nu avem încă o dată de lansare exactă pentru el, dar nu ar trebui să dureze mai mult de câteva săptămâni.

lego star wars