Stallone ironizează criticii violenței din noul Rambo, printr-un clip amuzant

Stallone ironizează criticii violenței din noul Rambo, printr-un clip amuzant

Cel mai nou film Rambo a ajuns în cinematografe, dar a fost distrus de critici pentru povestea slabă și scenele încărcate de violență excesivă. Stallone nu este de acord.

Pe contul personal de Instagram, Sylvester Stallone a publicat de curând un clip promoțional pentru Rambo: Last Blood, cel mai nou film din serie. În clipul de mai puțin de un minut, sunt ironizați într-o manieră drăguță cei care au o problemă cu violența din lung metraj.

Rambo este unul dintre personajele clasice ale lui Stallone, dintr-o serie care a început în 1982 cu Rambo: First Blood. Filmul original a fost o adaptare a unui roman din 1972 și a generat multă empatie în rândul unei generații de veterani din Vietnam care sufereau de sindrom post-traumatic.

Pentru că a generat încasări foarte generoase la acea vreme, Fist Blood a dat startul unei francize foarte profitabile pentru actorul care ajungea ulterior să fie sinonim cu Rocky și Rambo. Au urmat Rambo: First Blood Part II în 1985 și Rambo III în 1988. Deși continuările nu au mai avut componenta afectivă a primei pelicule, iar Rambo III nu a fost un succes la box office, acestea l-au transformat pe Stallone într-un titan al filmelor de acțiune.

Rambo: Last Blood a fost confirmat în 2018 și fanii seriei au fost optimiști. Din păcate, review-urile apărute la scurt timp după premiera din weekend atrag atenția asupra multor probleme. Din ele, cea mai importantă pare să fie violența absurdă. În clipul de pe Instagram nu sunt incluse secvențe noi din film, dar vedem frânturi din interviuri de acum 37 de ani cu oameni care s-au dus la primul Rambo și au criticat violența din First Blood. În final, vocea de pe fundal avertizează că ”nu este ceașca de ceai a tuturor.”

 

View this post on Instagram

 

Can’t handle Rambo? Let’s find out. Grab your seats for #RAMBO Last Blood. NOW PLAYING. Link in Bio.

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: