Skype își schimbă înfățișarea. Cum va arăta și cu ce te ajută

Skype își schimbă înfățișarea. Cum va arăta și cu ce te ajută

Skype vine cu funcții noi. De data asta, va fi ceva foarte diferit. Platforma își propune să aducă îmbunătățiri care vor face din ea un instrument de comunicare mult mai modern.

Acum, dezvoltatorii vin cu caracteristici foarte diferite care țin de grafică, actualizări și performanță. Se pune accent pe viteză, fiabilitate și design. În primul rând, apelurile video, adică etapa de apelare, beneficiază de o revizuire vizuală majoră. Aceasta va fi actualizată cu machete noi și tematici mai frumoase. De acum, în timpul unui apel, vei putea vedea ecranul principal, iar feed-ul poate fi ascuns.

Fluxurile video sunt redate într-o grilă mai naturală și mai mare. Toți participanții vor fi vizibili pe scena apelantului, chiar dacă nu partajează videoclipuri. Producătorii au pus accent și pe partea de performanță, care a fost îmbunătățită. Conexiunea este actualizată și mult mai calitativă.

Datorită faptului că Skype este folosit de oameni din diferite medii, ei au venit cu opțiunea de a dezactiva fluxul video și de a ascunde participanții, doar în modul audio, din etapa de apelare. Actualizările conțin fundaluri mai colorate, în spatele participanților audio. Vor fi aceleași teme pe care le vei găsi și în cazul partajării video. În acest fel, utilizatorii se vor simți mai familiarizați cu platforma de comunicare.

Ce noutăți grafice aduce noul Skype?

Fundalul poate fi schimbat, inclusiv în timpul apelului video. Vor fi multe diferențe față de ceea ce a fost până acum. Skype își propune să aducă o schimbare uriașă, să facă platforma mai distractivă și mai modernă. Temele vor fi reîmprospătate cu noi fundaluri, culori vibrante, gradiente frumoase și butoane diferite.

Profilurile de chat vor fi și ele personalizate cu variante mai vesele. În acest fel, va fi mult mai ușor să distingi chat-urile. Toate acestea for completa funcțiile cu care Skype a fost actualizat, la începutul anului.

Citește și: