Telegram vine cu o actualizare nouă. Ce funcții utile are alternativa la WhatsApp, acum

Telegram vine cu o actualizare nouă. Ce funcții utile are alternativa la WhatsApp, acum

Telegram vine cu o actualizare nouă în care găsim funcții foarte utile. Aceasta este disponibilă pe toate platformele pe care găsim serviciul de mesagerie.

Telegram este un serviciu de mesagerie instantă și VoIP dezvoltat de Telegram Messenger LLP din Londra. Este o platformă similară cu WhatsApp, cunoscut de toată lumea. Acum, vine cu actualizarea v8.0.1 care aduce cu ea cel puțin patru caracteristici noi.

Cu ce vine nou Telegram?

Telegram vine acum cu noi teme individuale de chat, emoji interactive, confirmări de citire pentru grupuri și opțiunea de a înregistra fluxuri live și chat-uri video. Toate acestea vin într-o singură actualizare. După ce îți adaptezi serviciul le vei putea vedea.

Astfel că, veți putea schimba temele pentru fiecare conversație Pentru asta, atingi meniul de trei puncte și selectezi ”Schimbați culorile”. Acolo ar trebuie să găsești 8 teme noi cu gradiente colorate precum și moduri întunecate și luminoase. Compania spune să ne așteptăm la o grămadă de teme noi, pe viitor.

În ceea ce privește emoji interactivi, vei găsi o mână de emoticoane care se animă la atingere. Acum, dacă utilizezi ???? sau ? acestea se vor anima pe măsură ce le atingi. La fel ca și temele, Telegram vrea să vină cu mult mai mulți emoji animați.

În ceea ce privesc confirmările de citire, Telegram vă arată, acum, în mod specific ce membrii ai grupului v-au citit mesajele .Odată ce un mesaj este trimis și vedeți cele două bife de confirmare ✔✔, puteți atinge mesajul respectiv și caseta de dialog ”Văzut”. Aici veți găsi fiecare persoană care a citit mesajul.

Ultima funcție se referă la fluxurile live și chat-uri. Cei care administrează grupurile pot înregistra fluxuri, iar apoi să le publice. Pentru a înregistra apasă meniul cu trei puncte din flux sau chat și selectează ”Începeți înregistrarea”.

Acestea sunt cele patru funcții, foarte utile, cu care vine Telegram , de data asta. Serviciul de mesagerie promite, ca de fiecare dată, că platforma va fi adaptată periodic cu noi funcții.

Citește și: