22 dec. 2021 | 13:55

Sezonul al doilea din „The Witcher” bate recorduri pe Netflix: câte ore de vizualizare a strâns

ACTUALITATE
Sezonul al doilea din „The Witcher” bate recorduri pe Netflix: câte ore de vizualizare a strâns

„The Witcher” este, fără niciun dubiu, unul dintre acele seriale care face și va continua să facă istorie, în lumea streaming-ului. Sezonul al doilea al producției pare să bată, la rândul său, recorduri pe Netflix.

„The Witcher” bate recorduri după recorduri. La puțin timp de la lansarea celui de-al doilea sezon, producția s-a cocoțat direct pe locul întâi, atunci când vorbim despre cele mai vizualizate filme și seriale disponibile pe Netflix.

Scenariul serialului fantasy este bazat pe seria de cărți scrisă de Andrzej Sapkowski care, după ce a trecut „pe sub furcile caudine” ale adaptării în format de joc video RPG, s-a transformat într-un serial în toată regula, adorat la nivel mondial.

Sezonul doi din „The Witcher” a înregistrat 142 de milioane de ore de vizualizare

Gerald of Rivia (intrepretat de „superman-ul” britanic Henry Cavill) pare să-i convingă pe cinefili să ofere suficiente ore din timpul lor, pentru a-i urmări aventurile. Vorbim, în acest caz, despre 142 de milioane de ore de vizualizare, aferente sezonului doi al seriei.

În sezonul al doilea îl putem vedea pe Gerald încercând să o protejeze pe Ciri, ținând-o în casa copilăriei lui, din Kaer Morhen.

În plus, Netflix le dă ocazia fanilor să vadă pe platforma de streaming și alte câteva producții „de culise”, ce prezintă cut-scenes și imagini de la filmări. Ba mai mult, în plus față de cele declarate anterior, „The Wicher” a luat forma unei serii de animație ce a devenit, la rândul ei, într-un timp extrem de scurt, una dintre cele mai vizualizate din categoria sa.

Se poate spune că succesul acestei francize se află abia la început, pe viitor existând posibilitatea să atingă performanțele altor seriale fantasy ca „Game of Thrones”. Rămâne de văzut dacă acest lucru se va întâmpla.

Ceea ce știm este că, momentan, franciza Netflix are un „dușman de temut”: Amazon Prime vine din urmă puternic cu noul său serial fantasy: „The Wheel of Time”, cu Rosamund Pike în rolul principal.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele