Henry Cavill este îndrăgostit de seria The Witcher: ce a declarat actorul despre rolul lui Geralt

Henry Cavill este îndrăgostit de seria The Witcher: ce a declarat actorul despre rolul lui Geralt

În 2019, creatorul seriei The Witcher, Lauren Hissrich, a spus că are un plan de șapte sezoane pentru spectacol. Părea îngrozitor de optimist la acea vreme, deoarece primul sezon al emisiunii încă nu fusese difuzat la acel moment, dar apoi s-a dovedit a fi destul de fantastic și, mai important, un mare succes, iar acum ideea nu pare în întregime de neatins.

Vestea bună pentru fani este că starul serialului Henry Cavill este pregătit pentru toate cele șapte sezoane dacă Netflix decide să continue. „Absolut”, a spus Cavill pentru The Hollywood Reporter. „Atâta timp cât putem continua să spunem povești grozave care onorează munca lui Sapkowski.”

În același interviu, Hissrich a confirmat comentariile recente ale lui Cavill despre portretizarea unui Geralt mai „intelectual” în cel de-al doilea sezon din The Witcher și l-a creditat pentru că a ajutat la concretizarea ideii.

„Multe dintre notițele pe care mi le trimitea erau despre dialogul lui Geralt – ar putea el, în primul rând, să spună mai multe”, a spus Hissrich. „Toată lumea a ieșit din primul sezon râzând și iubind stilul lui Geralt. Dar Henry spunea că atunci când citești cărțile, petreci mult timp în capul lui Geralt. Deci, cum putem pune asta pe pagină? Între timp, am vrut să-i spun povestea lui și cum a devenit un model pentru Ciri. Așa că acele două lucruri s-au unit minunat. El se deschide pentru a o face pe Ciri să aibă încredere în el.”

Cavill este foarte ocupat

Cavill este foarte ocupat în aceste zile – împreună cu angajamentul său pentru The Witcher, el a semnat să joace într-un remake al lui Highlander, să îl interpreteze pe Sherlock Holmes într-o continuare a filmului Netflix Enola Holmes și va conduce o distribuție în viitorul film de spionaj Argylle – dar, în ciuda tuturor acestor lucruri, el a spus că i-ar plăcea să joace un personaj dintr-un film cu supereroi Marvel – un personaj foarte specific.

Sezonul 2 The Witcher va debuta pe 17 decembrie și va prezenta mai multe personaje, dar și o excursie la fortăreața legendară Kaer Morhen.

Citește și: