Se dau bani pentru tehnologie: cum poți să pui mâna pe ei

Se dau bani pentru tehnologie: cum poți să pui mâna pe ei

Înscrierile pentru Spotlight se deschid. Spotlight este unul dintre cele mai importante programe dedicate startup-urilor tech early-stage din Europa de Est. Iată cum te poți înscrie, ca să pui mâna pe bani.

Spotlight oferă fondatorilor oportunitatea de a întâlni peste o sută de experți și investitori care îi vor ajuta să își extindă afacerea la nivel global, precum și șansa de a câștiga un premiu. E vorba de o investiție de peste 200.000 de euro, a cărei valoare exactă va fi dezvăluită în septembrie.

Bani pentru startup-ul tău

Startup-urile pot aplica accesând site-ul How to Web, între 17 august și 19 septembrie 2021, potrivit Profit.ro. Peste 250 de startup-uri sunt așteptate să se înscrie în Spotlight, iar dintre acestea vor fi selectate până la 40 de echipe. Programul va începe oficial în data de 4 octombrie, atunci când vor fi anunțați participanții, și se va desfășura exclusiv online până pe 21 noiembrie 2021.

„Prin Spotlight oferim acces fondatorilor est-europeni la elita industriei de tehnologie din Europa și nu numai, fie că vorbim despre experți, investitori sau alți fondatori experimentați. Ca în fiecare an, ne-am propus să oferim un program flexibil, în funcție de nevoile de business specifice ale fiecărui startup, program care se va încheia cu acordarea unui premiu-investiție semnificativ”, spune Bogdan Iordache, fondator How To Web, citat de Profit.ro.

Pe parcursul a cinci săptămâni consecutive de desfășurare a Spotlight, fondatorii startup-urilor vor beneficia de peste o mie de întâlniri individuale cu lideri ai industriei de tehnologie.

De asemenea, Spotlight pune în legătură participanții din program cu reprezentanții a peste 50 de fonduri de investiții și grupuri de investitori precum EarlyBird Venture Capital, 500 Startup Istanbul, Speedinvest, SOSV, Gamegroove Capital, LAUNCHub Ventures, Market One Capital, Eleven Ventures, Smok Ventures, Flashpoint Capital, Notion Capital, Octopus Ventures, Vitosha Venture Partners, SeedBlink, TechAngels, GapMinder Venture Partners, Simple Capital, Transylvania Angels Network (TAN), Catalyst Romania, ROCA X, Early Game Ventures și alții.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: