Saga lui Joe Exotic continuă: Netflix a lansat primul trailer pentru Tiger King 2

Saga lui Joe Exotic continuă: Netflix a lansat primul trailer pentru Tiger King 2

Dacă te-ai uitat la documentarul sau mini seria Tiger King de pe Netflix ai motive de bucurie. Cei mai nebuni proprietari de feline mari din America s-au întors pentru a provoca și mai mult haos.

Netflix a lansat un prim trailer dramatic pentru continuarea serialului său celebru. Acum, saga continuă cu Joe Exotic în spatele gratiilor și nu, nu genul de gratii în spatele cărora am putea să ținem o felină. Pe muzica artistei Liza Minnelli care cântă „Maybe This Time” din „Cabaret”, trailerul ne pregătește pentru o nouă porție de dramă și intrigă.

Noul serial este descris de Netflix astfel „cu Joe Exotic în spatele gratiilor și cu Carole Baskin aproape să devină proprietara fostei grădini zoologice, saga nominalizată la Emmy își continuă cursul întortocheat cu Tiger King 2, pe măsură ce apar noi revelații despre motivațiile și secretele celor mai cunoscuți proprietari de feline mari din America. Vechi dușmani și inamici, inclusiv Jeff Lowe, Tim Stark, Allen Glover și James Garretson, se întorc pentru un alt sezon de crimă, haos și nebunie. Credeai că știi toată povestea? Doar așteaptă.”

Tiger King atrage și alte studiouri în horă

În primăvară, NBCUniversal a anunțat că a obținut drepturile asupra podcastului pe care se bazează serialul. Studioul a început să filmeze un serial cu scenariu „Joe Exotic” în Brisbane, Australia. În rolul lui Joe „Exotic” Schreibvogel o să-l vedem pe regizorul John Cameron Mitchell, alături de vedeta „Saturday Night Live”, Kate McKinnon, care o va juca pe Carole Baskin.

Rămâne de văzut cât de mult apetit a mai rămas pentru „Tiger King” și dacă toate aceste noi proiecte sau oricare dintre acestea vor atrage aceeași atenție ca și sezonul de debut. Deocamdată, Netflix pariază pe lucrul real.

Tiger King 2 are anunțată data de lansare pentru 17 noiembrie pe Netflix.

Vezi trailerul de mai jos.

Citește și: