13 mai 2020 | 10:25

Tiger King primește un nou episod: noua poveste care va fi spusă pe Netflix

ENTERTAINMENT
Tiger King primește un nou episod: noua poveste care va fi spusă pe Netflix

Tiger King este unul dintre cele mai îndrăgite seriale de pe Netflix și, cu siguranță, cel mai popular documentar. Pentru a atrage un public nou, acesta va primi un episod în plus.

Un membru al echipei de producție pentru Tiger King a confirmat că show-ul va avea parte de un nou episod. Acesta va spune o cu totul altă poveste decât cea pe care am văzut-o deja în Tiger King: Murder, Mayhem and Madness. Ca referință, show-ul a avut premiera pe Netflix pe 20 martie 2020 și a fost redat integral de peste 34 de milioane de persoane în primele zece zile de la lansare.

Regizat de Eric Goode și Rebecca Chaiklin, Tiger King este un serial documentar construi în jurul aventurilor lui Joe Exotic, proprietar și operator al grădinii zoologice G.W. din Wynnewood, Oklahoma pe o perioadă de aproximativ 20 de ani. Numele lui adevărat este Joseph Allen Maldonado-Passage, un personaj captivant care a încercat să candideze de două ori la o poziție publică, întâi de guvernator, iar ulterior de președinte al SUA. La ora actuală, Joe execută o sentință de 22 de ani în Fort Worth, Texas, pentru tentativă de asasinat și abuz de animale.

Primele șapte episoade au tratat amploarea conflictului dintre Exotic și Carole Baskin, care se ocupă cu salvarea pisicilor mari, cum sunt numiți tigrii, leii și alte animale din aceeași familie în serial.

Dincolo de fascinația utilizatorilor obișnuiți, show-ul a fost foarte apreciat și de critici. Din acest motiv, cei de la Netflix fac eforturi semnificative pentru a potoli setea abonaților de conținut din acest univers.

The Hollywood Reporter a publicat de curând un raport conform căruia Goode Films, echipa originală de producție a show-ului, va lansa un nou episod din Tiger King. Acesta va spune povestea vedetelor Siegfried and Roy. Cei doi făceau spectacole cu tigri pe scenă și ducea o viață în care erau înconjurați constant de aceste feline, până când Roy a fost atacat pe scenă de un tigru în 2003. Va fi interesant de văzut ce informații noi ar putea fi relatate pe marginea unui subiect care a fost foarte dezbătut la momentul respectiv.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele