SAGA Festival anunță categoria de bilete Rave Pit, care oferă acces în DJ booth: cine poate beneficia de ele

SAGA Festival anunță categoria de bilete Rave Pit, care oferă acces în DJ booth: cine poate beneficia de ele

Pentru prima dată în România, SAGA Festival pune în vânzare categoria Rave Pit, pentru scena techno. Cei care își doresc să fie mai aproape de artiștii lor preferați și să aibă o experiență unică în timpul festivalului își pot achiziționa biletele și astfel își pot asigura un loc în DJ booth.

Locurile pentru această categorie specială sunt limitate și le oferă ocazia festivalierilor să se distreze chiar de lângă artiștii lor preferați de techno.

Biletele pot fi cumpărate de aici.

SAGA Festival va avea loc între 10 și 12 septembrie

Amelie Lens, Carl Cox, Deborah De Luca, Maceo Plex, Mahony, Joyhauser, Dubfire, Chris Liebing, Reinier Zonneveld, Spartaque, Monika Kruse, Enrico Sangiuliano, Adam Beyer, ADIN, Joris Voorn, Kolsch și ANNA sunt artiștii scenei techno alături de care participanții au ocazia să petreacă cele trei zile de festival, direct din spatele lor.

O noutate sunt abonamentele gratuite pentru persoanele cu dizabilități. SAGA Festival pune la dispoziție două sute de abonamente gratuite pentru persoanele cu dizabilități și câte un însoțitor. Cei care își doresc să participe la festival se pot înscrie, pentru a beneficia de gratuitate, printr-un mail trimis la info@sagafestival.com.

Pentru a putea avea acces în festival, publicul va trebui să prezinte la intrare una dintre opțiunile de mai jos: un test PCR negativ, nu mai vechi de 72 de ore, un test antigen negativ, nu mai vechi de 24 de ore, un certificat de imunizare pentru cei care au trecut prin boală, nu mai vechi de șase luni sau un certificat digital de vaccinare.

SAGA Music Festival, primul festival de muzică electronică din București, va avea loc pe 10, 11 și 12 septembrie, la ROMAERO, și pregătește o serie de experiențe de neuitat pentru festivalieri și un line-up format din unii dintre cei mai mari artiști din lume.

Line-up-ul include nume sonore, peste o sută de artiști din muzica electronică și nu numai. Pe scena principală vor urca Alan Walker, Clean Bandit (DJ Set), Don Diablo, John Newman, Masked Wolf, Mike Williams, Morten, Nervo, Nicky Romero, Oliver Heldens, Regard, Robin Schulz, Salvatore Ganacci, SICKICK, Sigala, Tiësto, Timmy Trumpet, Topic, Vini Vici, W&W, iar alți artiști urmează să fie anunțați.

Abonamentele pentru SAGA Festival pot fi achiziționate de pe site-ul sagafestival.com.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: