Ce poți să faci la ARTmania Evenings 2021, festivalul de rock al anului, pe lângă concerte

Ce poți să faci la ARTmania Evenings 2021, festivalul de rock al anului, pe lângă concerte

Cred că abia așteptai să mergi la un concert sau, mai frumos, la un festival. Momentul a sosit pentru rockeri, weekendul acesta având loc ARTmania Evenings 2021. Iată ce poți să faci, pe lângă să te bucuri de muzică.

La ARTmania Evenings, participanții mici și mari se vor putea implica gratuit într-o serie de activități alternative pregătite pentru a le oferi un mod interesant și interactiv de petrecere a orelor de dinaintea sau dintre concerte, conform Hotnews. Astfel, pe 23-25 iulie, la Quantic Club, în afara show-urilor Am Fost La Munte Şi Mi-a Plăcut, Dirty Shirt, Implant pentru Refuz, Lucifer – A Rock Opera, RoadkillSoda, Taine şi White Walls, fanii vor avea parte de o atmosferă de festival îmbogățită de diverse lucruri.

ARTmania Evenings 2021 are loc în weekend, în Quantic

Va exista un lounge dedicat lecturii și un târg de viniluri și CD-uri, powered by Cărturești. Pasionații de lectură și de muzică sunt așteptați cu o selecție de cărți din zona muzicală, alături de titluri bestseller și de cărți pentru copii, îmbogățite de o ofertă variată de viniluri și CD-uri cu care să-și completeze colecțiile.

De asemenea, în lounge-ul Cărturești, cei mici sunt așteptați la două sesiuni de lectură special gândite pentru a-i conduce pe tărâmurile poveștilor și ale imaginației, cu ajutorul a două titluri foarte îndrăgite de pitici: „Tzitzi-Poc. Cel mai mare vis al copilăriei” și „Țup – imposibil e doar un cuvânt”.

În cadrul atelierelor de origami, tinerii participanți vor afla de la membri ai echipei Cărturești care au studiat japoneza ce înseamnă „origami” și cum a apărut această artă, vor învăța cum să facă flori, animale precum cocori, iepuri sau broscuțe și cum să aducă la viaţă personajele din cărțile care vor fi citite în cadrul sesiunilor de lectură.

Pasionații de teatru vor avea ocazia să vizioneze piesa „Întâi, sărută-mă”, un spectacol de Bogdan Gagu, adus și jucat de Teatru sub lună. Piesa va conduce audiența pe un drum plin de suișuri și coborâșuri la nivel afectiv.

Alte activități interesante ar mai fi teatrul de păpuși interactiv pentru cei mici, teatru de improvizație cu Urban Impro, dar și mechandise la ARTmania shop. Dacă vrei să mergi, grăbește-te: mai sunt doar câteva bilete.