ARTmania Evenings 2021, poate cel mai așteptat festival rock din România: cât costă biletul, când are loc, cine cântă

ARTmania Evenings 2021, poate cel mai așteptat festival rock din România: cât costă biletul, când are loc, cine cântă

Dacă ți-a fost dor de atmosfera de la un concert de muzică rock live, ar fi bine să nu pierzi ocazia să participi la ARTmania Evenings 2021. Unul dintre cele mai așteptate evenimente de pe calendarul pasionaților de rock va avea loc în perioada 23 – 25 iulie 2021.

ARTmania Evenings 2021 este un eveniment organizat de ARTmania Festival și va avea loc la Quantic Club. În mod previzibil, întregul proces de organizare și desfășurare va fi adaptat condițiilor stricte de siguranță și igienă impuse de contextul epidemiologic actual. Dincolo de acest detaliu, motivația din spate este de a oferi un pic de susținere financiară artiștilor și de a recrea, pe cât posibil, ambianța de festival cu care ARTmania a devenit sinonim în ultimii 15 ani.

Abonamentele s-au pus deja în vânzare pe artmaniafestival.ro la preţul de 150 lei/ buc. pentru toate cele trei zile de eveniment, disponibile în limita a 300 de buc. Cei care pot participa doar la o zi de ARTmania Evenings au opţiunea de a lua bilete pe zile la preţul de 70 de lei/ buc., disponibile tot pe artmaniafestival.ro în limita a 200 de buc. per zi de eveniment.

De-a lungul celor trei zile de „ARTmania Evenings” fanii se vor întâlni cu nume binecunoscute ale scenei rock româneşti (a-z): Am Fost La Munte Şi Mi-a Plăcut, Dirty Shirt, Implant pentru Refuz, Lucifer – A Rock Opera, RoadkillSoda, Taine şi White Walls. Programul complet îl poți vedea mai jos:

23 iulie: Implant pentru Refuz, White Walls

24 iulie: Dirty Shirt, Taine, RoadkillSoda

25 iulie: Lucifer – A Rock Opera, Am Fost La Munte Şi Mi-a Plăcut

Dacă vrei să-ți susții formația preferată, dincolo de achiziția unui bilet, la fața locului, vei putea vizita shop-ul ARTmania în care vei găsi produse ale trupelor prezente la festival, dar și obiecte vestimentare marca ARTmania. În cazul în care te gândești să participi, ar fi bine să ai în vedere regulamentul complet al evenimentului ce poate fi consultat aici.

art mania

Citește și: