Românii folosesc tot mai mult serviciile Bolt. În ce oraș nou vei găsi alternativa la Uber

Românii folosesc tot mai mult serviciile Bolt. În ce oraș nou vei găsi alternativa la Uber

Platformă de transport la cerere Bolt își lansează serviciile într-un alt oraș din România. Datorită faptului că aceasta a avut succes în localitățile în care este prezent deja, s-a gândit să se extindă și în alte orașe din România în care probabil cererea va fi la fel de mare.

De acum, vom putea găsi serviciile Bolt și în Brăila. Aici, vor intra atât trotinetele electrice, cât și serviciile tradiționale de ride-sharing sau transport la cerere. Softul pentru închirierii de vehicule va fi disponibil și în noua locație.

Cum a apărut Bolt?

Compania Bolt a fost fondată de Markus Viling pe vremea când acesta avea doar 19 ani și era încă la liceu. Ideea lui inițială a fost aceea de a aduna toate taxiurile din Tallinn și Riga într-o singură platformă. Cei care l-au ajutat să o pună totul în practică au fost părinții, care l-au sprijinit material pentru a deschide compania.

Serviciul de la aceea vreme, sub numele de Taxify a fost lansat în august 2013 iar în 2014 s-a deschis și în alte țări. De abia în 2018 compania s-a extins și a anunțat apariția tricicletelor electrice. Tot atunci s-a schimbat și denumirea serviciului în Bolt.

Compania estoniană, prin trotinetele sale, este deja prezentă în 17 orașe ale României. Ea are circa 30 de milioane de utilizatori înregistrați în 35 de țări din lume. Serviciile sale includ de la transport și micromobilitate, cu trotinete electrice și biciclete electrice. De asemenea, ei mai au și livrări de mâncare și pachete.

În România, compania este prezentă cu o diversitate mare de servicii. Ea presupune transport de persoane și produse. De asemenea, închirierea de trotinete electrice are un succes mare. Livrarea de mâncare este o altă parte de servicii pe care Bolt le prestează în țara noastră.

În prezent, serviciile Bolt sunt foarte cunoscute în România. Apelăm la ele în fiecare zi. Trotinetele electrice le poți vedea în multe localități din România, circulând pe toate străzile. Extinderea în alte orașe ale țării este un rezultat al faptului că românii folosesc foarte des marca Bolt.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: