Digi RCS RDS face minuni pentru România: cum ne-a ”salvat”, acum

Digi RCS RDS face minuni pentru România: cum ne-a ”salvat”, acum

Digi RCS RDS este una dintre cele mai profitabile companii care activează la ora actuală în România și, din această poziție, aduce sume fabuloase la bugetul de stat. Nici nu s-a terminat luna august și tocmai a mai făcut un virament generos.

Grupul Digi este cel mai important jucător de pe piața națională de telecomunicații, cu o serie stufoasă de firme în subordine. Cei mai mulți dintre noi cunosc posturile TV de la Digi sau publicațiile online cu același nume, dar un număr record de români au internet de la RCS RDS. Una peste alta, foarte mulți bani intră în visteria Digi RCS RDS și, din acest motiv, nu ar trebui deloc să te uimească în momentul în care vezi câți bani contribuie la bugetul de stat.

Digi RCS RDS, sume fabuloase la buget

În luna august 2021, Digi RCS RDS a adus o sumă record la bugetul de stat, reprezentând taxe și impozite virate la bugetul de stat. Este vorba de peste 100 de milioane de lei. Cu această cifră, grupul, care deține, prin RCS & RDS S.A., poziția de lider de piață pe segmentul serviciilor de televiziune, internet fix și telefonie fixă în România a devenit, astăzi, unul dintre cei mai importanți contribuabili la bugetul de stat al României. Era deja unul dintre cei mai mari angajatori din țara, cu peste 14.700 de oameni în subordine, angrenați în operațiunile derulate de societățile grupului pe piața locală.

”Prin creșterea continuă a operațiunilor derulate în România, dar și ca urmare a numărului de locuri de muncă pe care le-am creat și menținut de-a lungul istoriei noastre, grupul DIGI reprezintă azi nu doar unul dintre cei mai mari angajatori din mediul antreprenorial local, ci și unul dintre contribuabilii de prim rang la bugetul de stat, prin taxele și impozitele plătite. În luna august 2021, am virat către autoritățile statului 103,3 milioane lei, cea mai mare valoare achitată la nivelul unei luni, în istoria de peste 28 de ani a grupului DIGI.

Este o responsabilitate pentru noi să abordăm angajamentele față de colegi, clienți, furnizori, societate în ansamblu cu onestitate, corectitudine, integritate și să construim, în același timp, un model de business durabil, care presupune respectarea tuturor legilor și reglementărilor aplicabile în teritoriile unde operăm”, a declarat Serghei Bulgac, CEO al Grupului Digi RCS RDS.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: