16 dec. 2021 | 09:55

Probabil ultimul trailer Matrix 4, înainte lansării oficiale pe marile ecrane: ce noutăți aduce

ACTUALITATE
Probabil ultimul trailer Matrix 4, înainte lansării oficiale pe marile ecrane: ce noutăți aduce

La mai puțin de o săptămână înaintea lansării oficiale a peliculei, producătorii Matrix 4 „aruncă” în online încă un trailer – cel mai probabil, acesta fiind ultimul.

Așteptarea aproape că a luat sfârșit. Matrix 4 urmează să fie lansat pe marile ecrane cu doar câteva zile înainte de Crăciun, în data de 22 decembrie 2021. În paralel, acesta va putea fi vizionat și pe platforma de streaming HBO Max.

La momentul lansării sale, în urmă cu 20 ani, Matrix a schimbat pentru totdeauna percepția cinefililor asupra producțiilor, ridicând ștacheta extrem de sus. Atât ideea nemaipomenită a scenariului, cât și efectele speciale executate fără cusur au făcut din Matrix un adevărat fenomen, peste ani transformându-l într-un film cult în toată regula.

Noul trailer Matrix 4 ne aduce mai aproape de lansare

Odată intrat în The Matrix Resurrections (cel puțin în cea în care îți permite ultimul trailer să intri), ai putea să-ți pui destul de multe întrebări care să rămână fără răspuns. Spre exemplu, în scena finală din The Matrix Revolutions îl putem vedea pe Neo (interpretat de Keanu Reeves) murind alături de agentul Smith (interpretat de Hugo Weaving), domnia terorii agentului sfârșindu-se, în acest fel, cu sacrificiul personajului principal.

Același lucru se întâmplă și cu Trinity (interpretată de Carrie-Anne Moss) care moare în brațele lui Neo, după ce trupul îi este străpuns mortal de o bucată de armatură.

Astfel, producătorii The Matrix Revolutions au încercat, la momentul respectiv, să încheie povestea fără să plănuiască un al patrulea film, ceea ce putem observa chiar din scena finală a părții a treia. Cu toate astea, iată că „imposibilul” s-a întâmplat, iar al patrulea film este foarte aproape de lansare. În mod evident, finalul Revolutions capătă noi valențe acum, fanii întrebându-se cum ar putea fi posibil ca Neo, Trinity și agentul Smith să fie încă în viață. Rămâne de văzut ce turnură ar putea lua Matrix 4.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele