Elena Gheorghe, în doliu. Tragedia care a avut loc astăzi, artista este dărâmată

Elena Gheorghe, în doliu. Tragedia care a avut loc astăzi, artista este dărâmată
Elena Gheorghe este in doliu

Elena Gheorghe trece prin momente extrem de dificile, în apropierea sărbătorilor de iarnă. Familia frumoasei artiste este în doliu, după ce una dintre cele mai dragi persoane din viața sa a trecut la cele sfinte. Bunica fostei soliste de la Mandinga a murit în dimineața zilei de miercuri, 15 decembrie. Mesajul emoționant transmis de sora vedetei.

A murit bunica Elenei Gheorghe

Durere mare în sufletul artistei Elena Gheorghe. Într-o perioadă în care magia sărbătorilor ar fi trebuit să aducă familia împreună, faimoasa cântăreață a primit o veste extrem de tristă. Bunica ei s-a stins din viață în dimineața zilei de miercuri, 15 decembrie.

Mama interpretei de muzică populară Mărioara Man Gheorghe a trecut la cele sfinte, cu doar 10 zile înainte de Crăciun. Membrii familiei vedetei sunt în stare de șoc.

Ana Pîrvulescu, sora Elenei Gheorghe, a postat câteva imagini emoționante cu bunica sa, în dreptul cărora a scris un text care i-a înduioșat pe prietenii săi virtuali.

„Singura cale să te reîntâlnesc e să mă fac un om mai bun și credincios!
Te iubesc bunico! Rămân să-mi văd și eu strănepoții și apoi ne dăm întâlnire❤️
Ps: Da, știu! O să-mi văd de serviciu! Ăsta era oful tău! ❤️? să nu care cumva să lenevesc vreo secundă.”, a scris Ana Pîrvulescu pe Instagram.

Fosta reprezentantă a României la Eurovision și-a împărtășit durerea cu urmăritorii săi de pe rețelele de socializare. Bunica Elenei Gheorghe avea probleme grave de sănătate și se pare că ar fi fost la un pas de moarte în anul 2020.

„Drum lin spre cer, bunica mea dragă! Ai fost și vei rămâne pentru mine un exemplu de bunătate și blândețe! Dumnezeu să-ți odihnească sufletul în pace!”, a scris cântăreața Elena Gheorghe pe contul său de Instagram.

Costin Gheorghe a fost cel care a făcut anunțul trist

Fratele Elenei Gheorghe este cel care a publicat primul mesajul cu câteva ore în urmă pe rețelele de socializare o fotografie în semn de doliu. Și bunica paternă a artistei s-a stins din viață, în urmă cu aproximativ trei ani.

„La începutul acestui an era cât pe ce s-o pierdem pe bunica. Din punct de vedere medical erau foarte puţine şanse să trăiască însă Dumnezeu a făcut o minune şi ne-a mai lăsat-o să ne bucurăm de ea. Miracolul există şi prin rugăciune îl putem dobândi.”, declara Elena Gheorghe anul trecut.

Theo Rose, Alexandra Ungureanu, Andrei Ștefănescu și Nicole Cherry au fost printre primii care i-au trimis Elenei Gheorghe mesaje de condoleanțe pentru trecerea în neființă a bunciii sale.