Matrix 4 are o dată oficială de lansare: când îl revedem pe Keanu Reeves în pielea lui Neo

Matrix 4 are o dată oficială de lansare: când îl revedem pe Keanu Reeves în pielea lui Neo

Dacă ai avut vreodată o afinitate pentru SF-uri, este imposibil să nu fi dezvoltat o fascinație profundă pentru Matrix, iar trilogia originală va avea parte de o continuare.

Nu avem încă un nume oficial pentru Matrix 4, dar avem o dată de lansare, iar acesta este cel mai important detaliu. În contextul în care o parte importantă din distribuția originală revine pe marile ecran, acesta se anunță a fi unul dintre cele mai așteptate filme ale următorilor ani. Va fi interesant de văzut dacă va ajunge în cinematografe în aceeași perioadă cu Avatar 2, pentru o luptă autentică în încasări a unor super producții.

Matrix 4 va avea premiera în luna mai 2021, peste aproximativ un an și jumătate. Pelicula va continua povestea din The Matrix Revolutions din 2003, filmul care părea că a oferit o concluzie decentă poveștii cu Neo (Keanu Reeves), Trinity (Carrie-Anne Moss) și Morpheus (Laurence Fishburne). Dacă ai uitat, Matrix a fost despre lupta unui grup restrâns de oameni de a salva umanitatea de mașinile care au creat simularea în care operăm noi.

După câțiva ani de eforturi semnificative de a reînvia franciza, printr-o continuare sau o reinventare, Warner Bros. se pare că și-a atins ținta. Studioul va aduce pe ecrane un al patrulea film Matrix, iar prima confirmare oficială pe marginea acestui subiect a devenit oficială în urmă cu câteva luni.

Atât Keanu Reeves, cât și Carrie Ann Moss își vor relua rolurile din filmul original în pofida faptului că, spoiler, personajele interpretate de ei au murit în Revolutions. Pelicula va fi regizată de Lana Wachowski, una dintre creatoarele trilogiei originale, pornind de la un scenariu pe care l-a scris împreună cu David Mitchell (Cloud Atlas, Sense8) și Aleksandar Hemon (Sense8).

The Matrix 4 are premiera programată pentru 21 mai 2021. Întâmplarea facă că, în aceeași lună, va ajunge John Wick 4 în cinematografe.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: