Poate singura tabletă pe care mai merită să o cumperi în pandemie, disponibilă: o dai și de pământ

Poate singura tabletă pe care mai merită să o cumperi în pandemie, disponibilă: o dai și de pământ

Odată cu creșterea diagonalei la smartphone-uri, tabletele tind să nu mai fie o investiție foarte bună, dacă nu cumva optezi pentru un gadget precum Samsung Galaxy Tab Active 3.

Cea mai nouă tabletă dedicată utilizării în condiții dificile, noua tabletă Galaxy Tab Active 3 a fost anunțată în urmă cu ceva timp, dar abia acum este disponibilă în fiecare colț al mapamondului. Printre particularitățile deosebite, perfecte pentru munca pe șantier, de exemplu, se numără compatibilitatea cu S Pen și WiFi 6. Dacă vrei să o transformi rapid într-un desktop, cu mouse, tastatură și monitor mai mare, ai și această posibilitate, datorită compatibilității cu Samsung Dex.

În teorie, vorbim de un produs enterprise, dar dacă ai un copil nu foarte grijuliu, tableta merge la fel de bine și pe YouTube sau Netflix. Apropo de trânte, datorită certificărilor IP68 și MIL-STD-810H ar trebui să reziste la scufundări, praf și căderi de la 1,5 metri înălțime. Pentru contextul vechea generație rezista garantat doar dacă o scăpai din mână de la maxim 1,2 metri.

Pe lângă butoanele uzuale, tableta are pe lateral un buton personalizabil, ca să poți rula rapid aplicația ta preferată printr-un singur click. Interesant este faptul că, deși are o carcasă destul de rigidă, răspunde foarte bine la apăsarea butoanelor, iar textura rigidă de pe margini te ajută să o manipulezi cu ușurință.

Până și stylus-ul S Pen care este livrat cu tableta a suferit modificări pentru a fi mai ușor de manipulat. În plus, tot la fel ca Tab Active 3, este rezistent la intemperii datorită certificării IP68. Dacă nu-ți place creionul inteligent, pe partea din față ai și trei butoane fizice, la fel ca cele pe care le întâlneai la smartphone-uri Galaxy S de acum câțiva ani. Bateria de 5050 mAh este detașabilă, iar dacă ai două, le poți înlocui cu ușurință, fără să întrerupi fluxul de lucru. Prețul de start este de 490 de dolari pentru varianta Wi-Fi sau 590 de dolari pentru versiune cu LTE.

Galaxy-Tab-Active-3