Cu mâinile pe Samsung Galaxy Tab Active – tableta făcută să reziste [VIDEO Hands-on]

Cu mâinile pe Samsung Galaxy Tab Active - tableta făcută să reziste [VIDEO Hands-on]

Cu un design care ne aminteşte de Galaxy S4 Active, în imaginea de mai jos poate fi văzută Galaxy Tab Active –  prima tabletă rezistentă la șoc și a apă a coreenilor.

galaxy tab active

La IFA 2014, compania sud-coreeană a făcut publică prima sa tabletă rezistentă la apă, praf şi șocuri. Denumirea ei respectă acelaşi nomenclator pe care l-am întâlnit anul trecut odată cu lansarea smartphone-ului Galaxy S4 Active.

Galaxy Tab Active este o tabletă de 8 inci destinată celor care îşi desfăşoară activitatea într-un mediu de lucru la mare distanţă de un birou confortabil. Indiferent dacă este vorba de un şantier sau de o pădure, creaţia din imaginile alăturate ar trebui să facă faţă la orice condiţii. Prezenţa soluţiei software de securitate Samsung Knox ne confirmă că, în principal, cu această lansare sunt vizaţi clienţi din mediul enterprise.

Descoperă mai multe gadgeturi lansate la IFA 2014

Tableta promite 10 ore de autonomie asigurate de o baterie detaşabilă de 4.450 mAh. Suportă interacţiunea cu un stylus, deşi inclus nu este acelaşi S Pen pe care îl cunoaştem, ci o variantă mai rezistentă cu numele de C Pen. Panoul folosit este un LCD WXGA – 1.280 x 800 pixeli. Partea de procesare este asigurată de o combinaţie între un quad core tactat la 1,2GHz şi 1,5GB RAM.

Are un spațiu intern de stocare de 16GB, dar spaţiul poate fi extins cu microSD până la 64GB. Are două camere, de 3,1 megapixeli pe spate şi 1,2 megapixeli frontal. Poate fi dată de pământ de la o înălţime de 1,2 metri fără probleme, dar dacă aceasta se strică din varii motive, datorită garanţiei Mobile Care Service, cei de la Samsung vă vor oferi la schimb una nouă fără comentarii.

Video hands-on cu Samsung Tab Active

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: