29 sept. 2020 | 08:00

Samsung anunță tableta pentru muncă de teren: cât de rezistentă este Galaxy Tab Active 3

ACTUALITATE
Samsung anunță tableta pentru muncă de teren: cât de rezistentă este Galaxy Tab Active 3

Cei de la Samsung au mai multe gadgeturi rezistente la trânte în portofoliu ascunse în spatele seriei Active. Cel mai recent aparat gata pentru munca de teren este Samsung Galaxy Tab Active 3.

Un gadget bun are potențialul de a-ți face viața mai ușoară într-o varietate foarte mare de circumstanțe. Din păcate, dacă lucrezi pe șantier, pe o platformă petrolieră sau în alte condiții deosebite, nu poți folosi aceleași dispozitive inteligente ca la birou. Aici intră în ecuație un dispozitiv precum noua tabletă de la Samsung.

Galaxy Tab Active 3 este livrată cu o carcasă care promite să facă față fără probleme trântelor de la o înălțime de 1,5 metri. Chiar și fără carcasa specială inclusă în pachet, ar trebui să reziste la căderi de la 1,2 metri, fără probleme de funcționalitate sau un ecran crăpat.

În plus, tableta este certificată IP68, un detaliu care facilitează utilizarea în ploaie sau în soare. Aceasta este construită în jurul unui panou LCD de 8 inci care promite să poată fi utilizat cu mănuși. În cazul în care mănușile sunt prea groase, poți apela cu încredere la stylusul certificat IP68 pentru a interacționa cu interfața.

La interior, noua tabletă Samsung Galaxy Tab Active 3 ascunde un procesor Exynos 9810, același pe care îl găsești în Galaxy S9 și Note 9, terminalele de top sud coreene de anul trecut. Revenind însă la tabletă, are 4GB RAM și poate fi achiziționată cu 64 sau 128GB de memorie internă. Aceasta din urmă poate fi extinsă printr-un card microSD.

Tableta este preinstalat cu Android 10 și vine cu suport pentru DeX, dacă vrei să o folosești în loc de desktop, conectată la un monitor, mouse, tastatură. În cazul în care lucrezi cu date sensibile, te vei bucura să știi care opțiunile de securitate din Samsung Knox. Autentificarea biometrică se poate realiza cu amprenta sau cu fața. Are o cameră frontală de 5 megapixeli și o cameră principală de 13 megapixeli, în timp ce acumulatorul are 5050 mAh. Spre deosebire de majoritatea gadgeturilor moderne, poți schimba bateria în orice moment. În mod previzibil, poate fi achiziționată cu sau fără conectivitate LTE.

Official-Samsung-Galaxy-Tab-Active-3-new-tablet-with-hard

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele