Poate cele mai interesante căști complet wireless din 2021 vin de la OnePlus: cât costă Buds Pro

Poate cele mai interesante căști complet wireless din 2021 vin de la OnePlus: cât costă Buds Pro

În cazul în care cochetai cu ideea achiziției unei perechi de căști complet wireless în 2021, una dintre cele mai interesant propuneri vine de la OnePlus, sub forma noi perechi intitulate OnePlus Buds Pro. Acestea tocmai au devenit disponibile în România.

După ce au făcut o treabă destul de bună în a face valuri pe piața de mobile, cei de la OnePlus încearcă să devină cât se poate de relevanți și în domeniul căștilor. Pentru că cele complet wireless sunt la modă în 2021, chinezii tocmai au dezvăluit o soluție premium gândită atât pentru telefoanele cu Android, cât și pentru iPhone. Ele sunt intitulate OnePlus Buds Pro și, în condiții ideale, producătorul s-ar bucura să le folosești în tandem cu un smartphone tot de la OnePlus, precum recent anunțatul OnePlus Nord 2 5G.

Lifestyle oneplus buds pro

OnePlus Buds Pro – cât de speciale sunt noile căști complet wireless

OnePlus Buds Pro este numele primei perechi de căști cu anulare inteligentă a zgomotului de fond din portofoliul chinezilor. Dotate cu ANC, acestea vin la pachet cu o calitate superioară a apelurilor, o performanță peste medie a bateriei o experiență audio personalizabilă. Prețul lor de achiziție este de 739 pe site-ul oficial.

Ca un detaliu drăguț, dacă te încântă ofertele, vei putea cumpăra căștile Buds Pro la un preț redus, prin intermediul campaniei “Scavenger Hunt” de pe contul de Instagram al OnePlus România, site-ul onepl.us/romania și forumul OnePlus. Toți utilizatorii care găsesc bucățile de cod ascunse de pe aceste trei platforme și le combină cu succes vor primi vouchere de 10 € pe care le vor putea folosi în primele trei ore de vânzări anticipate, pe 18 august (între orele 14:00 și 17:00).

La capitolul detalii tehnice, OnePlus Buds Pro oferă un sistem ANC inteligent menit să suprime frecvențele de sunet nedorite, cum ar fi zgomotul de fundal din jur sau conversațiile, ajustând nivelul de anulare a zgomotului în consecință pentru a menține utilizatorii atenți la melodiile lor. Fiecare cască are o configurație cu trei microfoane care filtrează activ nivelurile de zgomot de până la 40dB. Acestea oferă o experiență de ascultare mult mai confortabilă și adaptată, spre deosebire de sistemele convenționale ANC cu niveluri fixe de anulare a zgomotului. OnePlus Buds Pro asigură că apelurile sunt întotdeauna clare, chiar și în medii zgomotoase, cu ajutorul unor algoritmi de reducere a zgomotului îmbunătățiți și un design ce reduce zgomotul vântului.

Pentru că în cazul căștilor wireless este foarte importantă autonomia, cu OnePlus Buds Pro vei sta mai multe zile departe de priză. Durata de viață a bateriei este de până la 38 de ore, cu carcasa de încărcare. După 10 minute la priză, câștigi 10 ore de utilizare. Carcasa se poate încărca wireless prin Qi sau cu fir prin tehnologia de încărcare rapidă a OnePlus intitulată Warp Charge. OnePlus Buds Pro albe