19 aug. 2021 | 17:15

Poate cel mai frumos serial Star Wars este o animație: când se lansează

ACTUALITATE
Poate cel mai frumos serial Star Wars este o animație: când se lansează

Una dintre cele mai interesante proiecte Star War se va lansa în curând.  Un război stelar va avea loc într-o poveste unică și originală cu imagini superbe . Star Wars Vision, seria antologică cu nouă episoade va fi lansată în 22 septembrie la Disney+.

Deja a apărut trailer-ul, care în două minute ne prezintă capturi cu săbii luminoase și imagini complet diferite de alte serii animate, cum sunt The Bad Batch. Trailer-ul este uimitor, indiferent de limba în care este tradus.

Cine s-a implicat în această poveste?

Șapte studiouri au participat la realizarea lui Kamikaze Douga, Geno Studio, Studio Colorido, Trigger, Kinema Citrus, Science Saru și Production I.G. Trigger și Science Saru. Fiecare dintre ele au făcut câte două episoade. Povestea deosebită și originală aparține francizei deținute de Lucasfilm.

Producătorul executiv și vicepreședintele, James Waugh declară ”Poveștile lor prezintă spectrul complet de povestiri îndrăznețe găsite în animația japoneză. Fiecare povestire vine cu o prospețime și o voce care ne depășește înțelegerea. Ea poate fi o povestire a Războiului Stelelor și sărbătorește o galaxie care a fost o astfel de inspirație pentru atât de mulți povestitori vizionari”.

Atunci când a creat ”O nouă speranță”, George Lucas s-a inspirat din filmele Akira Kurosawa. Ele sunt de asemenea de cultură japoneză. Episoadele vor să ofere perspective complet noi asupra universului Star Wars.

Disney a mai anunțat și principalele distribuții vocale care vor fi în japoneză și engleză. Alături de mulți actori cunoscuți se remarcă Temuera Morrison, Lucy Liu, Joseph Gordon-Levitt, Neil Patrick Harris, Alison Brie, Simu Liu și George Takei.

Așadar, iubitorii de animații vor putea în curând să se bucure de o serie nouă pe Disney+. Într-un cadru creativ, vor putea călătorii într-o galaxie foarte îndepărtată de-a lungul a celor nouă episoade. Ținând cont de faptul că, cele mai importante studiouri japoneze au contribuit, seria va fi una dintre cele mai reușite.