Ce a putut să le spună George Simion unor tineri, fără să știe că este filmat. Liderul AUR a făcut o gafă imensă VIDEO

Ce a putut să le spună George Simion unor tineri, fără să știe că este filmat. Liderul AUR a făcut o gafă imensă VIDEO
Politicianul a spus cuvinte scandaloase

George Simion, liderul partidului AUR, este cunoscut pentru discursul lui plin de ironii și jigniri la adresa adversarilor politici. De data aceasta, el a avut un derapaj verbal grav, în timp ce se afla în Galați, într-o vizită. Liderul AUR s-a întâlnit cu câțiva tineri pe stradă și le-a strâns mâna, îndemându-i să nu voteze cu USR. Totuși, motivul invocat de politician este unul scandalos!

George Simion, gafă de proporții. Totul a fost filmat

Despre George Simion se știe că face declarații fără perdea și atacă ori de câte ori are oportunitatea adversarii politici. De data aceasta, politicianul a spus câteva cuvinte grave la adresa celor din USR.

„Să nu votați cu USR-ul că sunt popo**ri ăia”, le-a spus George Simion unor tineri cu care s-a întâlnit în Galați și pe care i-a salutat.

Fără să știe că este filmat, politicianului i s-a atras atenția că este live, însă nu a părut deloc deranjat de acest fapt. Mai mult, el a precizat că acest lucru le spune și celor de la USR în față.

„Păi nu, asta le zic și lor”, a comentat el.
Derapajul este cu atât mai grav cu cât în România, persoanele homosexuale nu beneficiază de drepturi și le sunt restrânse libertățile.

Membrii AUR nu sunt la prima abatere

Nu este prima dată când politicienii AUR aruncă cu vulgarități și injurii. Parlamentarii formațiunii au intervenit peste Dan Barna și ministrul Justiției, în timp ce aceștia țineau o conferință de presă pe holurile Parlamentului.

Dialogul dintre Dan Tănasă, de la AUR, și deputatul USR Silviu Dehelean este unul absolut scandalos.

Gruparea Tănăasă, USR: „Cine e, mă, jigodia asta? ”

Tănasă: „Că ce mă, păduche? Vii tu spre mine să mă ameninți că ce?” 

Dehelean: „Eu îs păduche? Nu mai vorbi urât..”. 

Tănasă: „Bă, disparI, bă, de aici! Tu auzi ce spun?! E un păcălici. Îți ordon să dispari din fața mea! Tu n-auzi ce zic? Marș, mă, de aici, nu te mai uita așa la mine.

Băi nu mai strica aerul aici. Dispari! Așa. Îți ordon să dispari!”  

„Dacă te bag în p***a m*-***, o să zici că am ceva cu tine. Tu, pe lângă George Simion, ești un zero barat! Ești un securist, puți de la o poștă a securism și îți fac o mare favoare că te bag în seama, deci ești un zero barat! (…)

N-ai făcut niciodată nimic în viața ta și te-ai trezit deputat.

Nu mai vorbi tu de George Simion că tu, pe lângă George Simion, ești nimeni în drum. George Simion este cu zece clase peste tine”, i-a spus deputatul AUR Dan Tănasă politicianului USR.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI