Pac-Man la oră fixă, pentru nostalgici: producătorul de ceasuri îți readuce personajul, la încheietura mâinii

Pac-Man la oră fixă, pentru nostalgici: producătorul de ceasuri îți readuce personajul, la încheietura mâinii

Casio a dezvăluit un nou ceas digital realizat în colaborare cu Bandai Namco, aducând omagii unor ceasuri clasice digitale de la sfârșitul anilor ’70 și începutul anilor ’80. Ediția Pac-Man A100WEPC are un design bazat pe ceasul digital F-100 Casio din 1978 și sărbătorește unul dintre cele mai faimoase jocuri din toate timpurile.

F-100 a fost unul dintre cele mai avansate ceasuri pe care le puteai cumpăra la acea vreme, oferind cronometru, alarmă digitală și funcții de calendar. A fost, de asemenea, primul ceas cu carcasă din rășină, după cum  a afirmat Casio într-un comunicat de presă. Este probabil cel mai faimos pentru că este ceasul purtat de Ripley și alte personaje din filmul Alien din 1979.

A100WEPC repetă acest lucru cu același aspect cu patru butoane. În același timp, fața ceasului prezintă personajele Pac-Man și fantomă, cu logo-ul iluminatorului central redat cu fontul jocului. Acest ceas ar putea reprezenta unul dintre cele mai frumoase cadouri pentru nostalgicii care erau încântați de vestitul joc.

Casio a realizat ceasul Pac-Man

Fața ceasului copiază ecranul jocului Pac-Man, în timp ce cureaua de sus a ceasului este gravată cu laser, cu un personaj Pac-Man urmărit de fantome, cu reversul pe partea de jos. Este livrat cu ambalaje speciale cu personaje din joc și ecranul scorului jocului.

Ceasul Casio nu este primul cu această temă, deoarece Timex T80 x Pac-Man, de 79 de dolari, are și titlul retro. Cu toate acestea, din moment ce Casio îl împerechează cu un design de ceas din aceeași perioadă, este poate un pic mai de dorit pentru fanii jocului.

Modelul de bază AW100WE, care a ieșit luna trecută, oferă rezistență la apă, un cronometru de 1/10 secunde, alarmă zilnică, semnal orar, calendar automat și lumină LED. Este programat să fie lansat în august în Japonia pentru 12.100 ¥, sau aproximativ 110 dolari, o afacere relativă pentru fanii entuziaști ai jocului.

Citește și: