Opțiunea de la Netflix de care aveai nevoie ca să nu rămâi fără seriale chiar și când n-ai internet

Opțiunea de la Netflix de care aveai nevoie ca să nu rămâi fără seriale chiar și când n-ai internet

De peste doi ani Netflix are opțiunea de-a descărca seriale în avans, pe măsură ce te uiți la episoade. Doar că acum aceasta va deveni mult mai bună.

Prin Smart Downloads Netflix vrea acum să-ți asigure conținut chiar și când rămâi fără internet și nu te-ai gândit să-ți descarci ceva. Pe de o parte, Netflix îți șterge automat episoadele pe care le-ai vizionat, iar pe de altă parte îți descarcă automat filme și seriale pe care le-ai putea aprecia pe baza istoricului tău.

Sigur nu va fi o opțiune perfectă, dar, în funcție de ce-ai mai văzut, e foarte posibil să o nimerească de câteva ori. Ideea de bază e însă că și dacă ai rămas fără internet măcar ai conținut pe care să-l vizionezi. Totodată, descărcarea va fi doar prin Wi-Fi, așa că nu-ți faci griji de traficul înregistrat pe 4G sau 5G.

În prezent, opțiunea e valabilă pe Android și urmează curând varianta pentru iOS. Următorul pas, deși nu există informații în acest sens, ar fi disponibilitatea pentru aplicația de Windows 10. Și tu trebuie s-o activezi, așa că nu te vei trezi cu telefonul plin de seriale.

Un truc pe Netflix prin care să vezi filme și seriale subtitrare conform preferințelor tale

netflix iphone descarcari

Independent de ce face Netflix pentru aplicație, o funcționalitatea care s-ar putea dovedi utilă pentru tine este posibilitatea afișării doar a filmelor și serialelor care au subtitrare sau sunt dublate în limba română.

Pentru asta, poți accesa adresa dedicată, de unde poți selecta acest lucru. Poți, totodată, să alegi și ce componentă audio să aibă conținutul. Sunt produse dublate în diverse limbi și poți folosi asta chiar să înveți câteva cuvinte în limbi străine pe care nu le știi. Poți avea, de exemplu, dublaj sau subtitrare în turcă, greacă sau poloneză și bulgară. Desigur, nu lipsește engleza sau chiar maghiara.

Etichete: