Noul trailer „Fantastic Beasts 3” vine cu surprize: cine îi ia locul lui Johnny Depp

Noul trailer „Fantastic Beasts 3” vine cu surprize: cine îi ia locul lui Johnny Depp

Johnny Depp va părăsi franciza „Fantastic Beasts”, în cea de-a treia parte. Vestea, venită ca un șoc atât pentru fanii „bestiilor fantastice”, cât și pentru cei ai lui Depp, este urmată de o alta, menită dă „îndulcească” (măcar un pic) situația. Locul celebrului actor va fi luat de o altă figură cinematografică extrem de iubită de public.

„Fantastic Beasts” a reprezentat, încă de la început, continuarea firească a lumii inventate de celebra scriitoare J. K. Rowling, venind drept consolare pentru toții fanii lui Harry Potter, cei care s-au văzut, brusc, în situația de a fi lăsați fără aventurile micului vrăjitor. Cu toate că noua franciză nu a reușit să egaleze succesul răsunător al seriei de povești „Harry Potter”, s-a strecurat, totuși, moderat în inimile cinefililor iubitori de povești fantastice.

„Fantastic Beasts 3”: o veste proastă, o veste bună: pleacă Johnny Depp, vine Mads Mikkelsen

Johnny Depp a anunțat că nu va mai face parte din distribuția părții cu numărul trei din „Fantastic Beasts”. Cum era de așteptat, anunțul i-a întristat pe fani. Cu toate astea, poate cea mai bună mișcare pe care o puteau face producătorii, în condițiile de față, este să-l înlocuiască pe acesta cu Mads Mikkelsen, actorul danez cunoscut, în mod deosebit, pentru interpretarea magistrală din seria „Hannibal” (2013-2015). Așadar, putem să stăm liniștiți: Grindewald se află în siguranță sub „bagheta” lui Mikkelsen. Se poate bănui că acesta ar putea chiar să-l depășească pe Depp, în ceea ce privește performanța actoricească.

Mads-Mikkelsen-ia-locul-johnny-depp-fantastic-beasts-3

„Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore” îi va mai avea în distribuție pe Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Callum Turner, William Nadylam, Poppy Corby-Tuech, Jessica Williams și Jude Law.

În concluzie, nu vom mai avea de așteptat prea mult până când vom putea urmări (cu sufletul la gură) „Fantastic Beasts 3”. Pelicula va fi lansată pe marile ecrane în data de 15 aprilie 2022.

Citește și: