Câți bani va câștiga Delia Matache de Revelion. Suma impresionantă pe care o ia pentru o seară

Câți bani va câștiga Delia Matache de Revelion. Suma impresionantă pe care o ia pentru o seară
Artista castiga enorm intr-o singura seara

Delia este una dintre cele mai cunoscute și iubite vedete din România. Jurata iUmor este extrem de ocupată în perioada sărbătorilor și profită la maximum de proiectele pe care le are, având în vedere că nu a mai putut susține concerte din cauza pandemiei. Ei bine, cariera Deliei nu se rezumă la cântat, pentru că ea lucrează la Antena 1 de mult timp. De altfel, cântăreața va lucra și de Revelion.

Câți bani încasează Delia

Delia este una dintre cele mai bogate artiste din România. Sumele pe care ea le cere pentru o oră de spectacol sunt fabuloase.

Cântăreața are un onorariu de 10.000 de euro pentru o oră de show, iar pentru anumite evenimente, ea încasează aproximativ 15.000 de euro.

În plus, pentru 15 minute de show Delia ia 3.900 de euro. La asta se adaugă și petrecerile private, unde cere 19.000 de euro. Cireașa de pe tort este reprezentată de evenimentele grandioase, pentru care artista cere suma de 90.000 de euro.

În fiecare an, Delia are câte trei concerte în noaptea de Revelion, unul în Piața Constituției, pentru care ia 15.000 de euro și alte două în locații private din București pentru care ia încă 15.000 de euro, conform cancan.ro.

Cântăreața deține o companie care în anul 2020 a încasat venituri de aproape 9 milioane de lei, în timp ce profitul s-a ridicat la peste 4 milioane de lei.

Vedeta și soțul ei nu au copii

Prin intermediul firmei, vedeta a ajuns să aibă în conturi 1,96 de milioane de lei.

Ea și soțul ei au investit aproape 3 milioane de lei într-un penthouse, iar banii îi cheltuie pe vacanțe, haine și alte lucruri. Delia și Răzvan Munteanu nu au copii, iar vedeta a vorbit despre acest aspect.

Gena familiei a fost dusă mai departe. Şi sunt şi doi (nepoții ei, copiii surorii ei, Oana Matache, n.r.).

Sunt topită după ei, dar am opţiunea să plec când vreau să plec. Mie mi se pare o doză de egoism şi faptul că aduci un copil în lumea asta.

Nu mi-ar plăcea să aduc un copil azi, în lumea în care trăim. Doar pentru plăcerea mea l-aş face. Să zică lumea: Gata, bă, a făcut copil!

A apărut copilul. E o presiune… Deşi sunt obişnuită să discut despre asta, în orice interviu sunt întrebată”, a mai spus Delia Matache.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI