Netflix produce un serial bazat pe cele mai îndrăgite cărți: când se va lansa

Netflix produce un serial bazat pe cele mai îndrăgite cărți: când se va lansa

Netflix a stabilit distribuția pentru adaptarea seriei de cărți bestseller „Ivy & Bean”, de Annie Barrows. Actorii care vor juca în acest serial sunt nominalizați și câștigători ai premiilor Emmy și Oscar, deci vorbim de artiști de seamă.

Annie Barrows este autoarea seriei bestseller pentru copii „Ivy & Bean”, precum si a volumului “The Magic Half”. Locuiește în nordul Californiei. Mai mult, în 2016 a publicat romanul „The Truth According to Us”, de asemenea bestseller New York Times.

În seria Netflix, Keslee Blalock o va juca pe Ivy, Madison Skye Validum va fi în rolul lui Bean și Lidya Jewett, în rolul lui Nancy, în serialul ideal pentru întreaga familie, conform Variety.

În scenariul regizat de Elissa Down, Kathy Waugh și Jeff Stockwell, Ivy și Bean nu s-au așteptat niciodată să fie prieteni. Ivy este liniștită și rațională. Bean este jucăușă, exuberantă și neînfricată. Cu toate acestea, uneori, o aventură dezvăluie că persoanele cu caractere opuse pot deveni cei mai buni prieteni. Personajele sunt de-a dreptul captivante și fermecătoare, iar cărțile sunt pline de umor.

Producătorii sunt Anne Brogan și Melanie Stokes, precum și Lionsgate TV, iar producția este susținută de Kindle Entertainment.

„Cu o durată de o oră, fiecare episod din serialul Ivy & Bean va fi un motiv de bucurie pentru întreaga familie. Cu siguranță, întâmplările distractive și aventurile personajelor de comedie au avantajul de a te face să te regăsești în poveste”, spune Naketha Mattocks, regizor.

Top 10 Netflix: cele mai interesante filme și seriale lansate săptămâna asta

Cinefilii care au cont de Netflix se bucură săptămâna aceasta de o delectare. De la un serial foarte așteptat cu celebra actriță Sandra Oh, la un thriller de acțiune cu Jason Mamoa, există o mulțime de filme și seriale noi de vizionat pe platforma de streaming.

Cinefilii care au cont de Netflix se vor bucura săptămâna aceasta. De la un serial foarte așteptat cu celebra actriță Sandra Oh, la un thriller de acțiune cu Jason Mamoa, există o mulțime de filme și seriale noi de vizionat pe platforma de streaming.
Poți să vezi aici ce pelicule vor apărea săptămâna aceasta pe Netflix. Poți să le adaugi în lista de vizionare și să le dai play după programul de la job.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: