Top 10 Netflix: cele mai interesante filme și seriale lansate săptămâna asta

Top 10 Netflix: cele mai interesante filme și seriale lansate săptămâna asta

Cinefilii care au cont de Netflix se vor bucura săptămâna aceasta. De la un serial foarte așteptat cu celebra actriță Sandra Oh, la un thriller de acțiune cu Jason Mamoa, există o mulțime de filme și seriale noi de vizionat pe platforma de streaming.

Ca de obicei, Netflix ne pune la dispoziție o mare varietate în ceea ce privește producțiile. Există, pe lângă filmele și serialele pentru adulți, și documentare noi pentru familie, dar și animații pentru copii.

Iată ce pelicule vor apărea săptămâna aceasta pe Netflix. Poți să le adaugi în lista de vizionare și să le dai play după programul de la job.

Walk of Shame (2014)

Ca să se consoleze după un pas înapoi în carieră, Meghan, o prezentatoare de știri din Los Angeles, se aruncă într-o noapte de distracție. Dimineață se trezește în patul unui necunoscut și intră în panică atunci când un mesaj lăsat pe telefon o anunță că este dorită pentru un post mult-visat.

Go! Go! Cory Carson – sezonul 5

Mașina animată s-a întors pentru mai multe aventuri alături de prietenii săi. Un serial ideal pentru cei mici, la sezonul al cincilea.

Untold: Deal with the Devil (2021)

Christy Martin a rupt granițele și nasurile, în timp ce se ridica în lumea boxului. În acest film, ea vorbește deschis despre demonii personali, abuzul și o amenințare asupra vieții sale.

The Defeated (2021)

În Berlinul din 1946, un polițist american își caută fratele dispărut, în timp ce o ajută pe o polițistă germană să lupte împotriva crimelor violente din oraș.

Memories of a Murderer: The Nilsen Tapes (2021)

Criminalul în serie Dennis Nilsen își povestește viața și crimele oribile într-o serie de înregistrări audio înfiorătoare înregistrate din celula sa de închisoare.

Out of My League (2021)

O femeie fermecătoare, cu o tulburare genetică rară, vrea să se îndrăgostească. O poveste emoționantă și fascinantă.

Top 10 Netflix – filme și seriale care apar chiar acum

The Secret Diary of an Exchange Student (2021)

Doi prieteni foarte buni caută aventuri în timpul unui program de schimb de studenți. Dar vor reuși oare să nu intre în bucluc?

Like Crazy (2011)

Filmat cu aparatul foto Canon 7D și prezentat la Sundance Film Festival, drama romantică prezintă povestea tinerei englezoaice Anna, studentă în SUA, ce se îndrăgostește de Jacob, student American. Ea este nevoită să se rupă de el, după ce serviciul de imigrări o expulzează pentru depășirea valabilității vizei.

The Chair (2021)

La o universitate importantă, prima femeie de culoare (Sandra Oh), care a devenit profesoară, încearcă să răspundă cerințelor amețitoare și așteptărilor mari ale unui departament de engleză.

Comedy Premium League (2021)

Șaisprezece dintre cei mai buni comedianți din India concurează în echipe pentru a fi numiți cei mai amuzanți.

Everything Will Be Fine (2021)

Un cuplu divorțat locuiește împreună de dragul copilului lor, în această dramă satirică despre ceea ce înseamnă să fii un bun părinte și soț în lumea de astăzi.

The Loud House Movie (2020)

Cu părinții săi și toate cele zece surori, Lincoln Loud se îndreaptă spre Scoția și află că face parte din regalitate, în această călătorie animată pentru copii.

Sweet Girl (2021)

Jason Mamoa joacă în acest film despre un bărbat care se răzbună pentru uciderea soției sale, în timp ce încearcă să-și protejeze fiica.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: