09 aug. 2021 | 15:35

Când va apărea sezonul nou din Stranger Things, serialul care a făcut senzație pe Netflix

ACTUALITATE
Când va apărea sezonul nou din Stranger Things, serialul care a făcut senzație pe Netflix

Se pare că fanii îndrăgitului serial Stranger Things de pe Netflix vor mai avea puțin de așteptat până la al patrulea sezon. Iată când va apărea acesta.

Au trecut 25 de luni de când Netflix a lansat cel de-al treilea sezon din Stranger Things. Cu toate acestea, va trebui să rămâi răbdător. Sezonul patru al seriei horror SF va apărea în 2022, conform Engadget.com.

Odată cu știrile de lansare a noului sezon, Netflix a publicat un trailer. Majoritatea scenelor videoclipului de 30 de secunde conțin secvențe din sezoanele anterioare, dar se vede și o noutate.

Acesta ar putea fi cel mai ambițios sezon al Stranger Things de până în prezent, deoarece filmările au avut loc în Georgia, Lituania și New Mexico. O parte a sezonului va avea loc în Rusia, unde Jim Hopper este ținut captiv.

Sperăm că Netflix va avea în vedere o dată de lansare la începutul anului următor, astfel încât fanii nu trebuie să aștepte prea mult.

Stranger Things, sezonul 4: noul trailer îți confirmă că personajul pe care l-ai plâns n-a murit

Sezonul trei din Stranger Things s-a terminat cu foarte multe semne de întrebare pentru fanii serialului. Cea mai importantă dintre acestea are legătură cu Jim Hopper, pentru că nimeni nu putea spune cu certitudine dacă acesta a murit sau a fost capturat de ruși.

Primul teaser pentru sezonul 4 din Stranger Things este unul scurt, însă fanii au răspunsul la întrebarea care-i măcina de la finalul sezonului 3: Jim Hopper este, într-adevăr, în viață. Teaserul inițial este unul scurt și nu mai dă niciun alt detaliu despre ce am putea vedea în noul sezon din serial.

La finalul sezonului 3, Hopper părea că se sacrifică eroic pentru a salva toată omenirea. Numai că, secvențele finale din ultimul episod i-au lăsat pe fani ceva mai sceptici. Finalul ne duce undeva în Rusia, unde un soldat se referă la unul dintre deținuți drept „americanul”. De aici au pornit toate presupunerile conform cărora Hopper ar fi supraviețuit totuși. Teaserul confirmă acest lucru.