Cea mai ciudată alternativă la Netflix va debuta cu The Green Knight: ce trebuie să știi

Cea mai ciudată alternativă la Netflix va debuta cu The Green Knight: ce trebuie să știi

„The Green Knight” va fi disponibil pe streaming pe 18 august, doar pentru o noapte. Poți cumpăra un bilet cu 20 de dolari.

„The Green Knight”, unul dintre cele mai bune filme ale anului, este disponibil momentan doar pentru vizionare în cinematografe. Cu toate acestea, există câteva vești bune dacă nu poți ajunge la cinematograful tău local. Distribuitorul A24 intenționează să transmită filmul pentru o noapte, doar pe 18 august, și poți achiziționa biletul de 20 de dolari pentru a vedea „The Green Knight” începând de astăzi, prin intermediul site-ului companiei Screening Room.

The Green Knight, pe streaming doar pentru o noapte

O aventură fantastică bazată pe legenda arthuriană atemporală, „The Green Knight” spune povestea lui Sir Gawain, nepotul curajos și capricios al Regelui Arthur, care pornește într-o îndrăzneață încercare de a se confrunta cu Cavalerul Verde. Încurajat de rege și regină, Gawain pleacă în căutarea faimosului Cavaler Verde, o prezență uriașă, groaznică, care pândește undeva în mediul englez. Gawain călătorește și se pregătește să-și îndeplinească soarta, întâlnindu-se cu o serie de amenințări mitice și ciudate în drum spre „Green Chapel”. Sir Gawain se confruntă cu fantome, giganți, hoți și șarlatani, în ceea ce devine o călătorie mai profundă, menită să-i definească caracterul și să-i demonstreze valoarea în ochii familiei și regatului său, în timp ce își va înfrunta rivalul final.

Odată ce ai cumpărat un bilet, vei avea trei moduri de a vedea filmul. Îl poți viziona pe un browser web, prin intermediul aplicației Apple TV A24 sau prin aplicația Roku. Începând cu ora 21:00, vei avea la dispoziție patru ore pentru a termina filmul.

Tema lansărilor simultane ale filmelor în cinematografe și online a fost un subiect complicat la Hollywood recent, mai ales cu “Black Widow” de la Disney care a generat venituri pe streaming de 60 de milioane de dolari pentru companie. Acest lucru a condus, în același timp, la o dispută legală cu vedeta Scarlett Johansson. În contextul pandemiei, este posibil să vedem mai multe companii precum A24 care să încerce diferite strategii de genul acesta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: