Netflix anunță deja continuarea de la Stranger Things. Când va fi lansat

Netflix anunță deja continuarea de la Stranger Things. Când va fi lansat

Netflix ne lasă să aruncăm o privire la noul sezon al serialului Stranger Things, unul dintre cele mai vizionate titluri ale sale. Platforma de filme a anunțat premiera acestuia.

Stranger Things este un serial american științifico-fantastic creat de Matt și Ross Duffer. Acesta a fost produs, pentru platforma Netflix, de Camp Hero Productions și 21 Laps Entertainment.

Despre ce este serialul Stranger Things?

Acțiunea lui se desfășoară în anii 1980, în orașul fictiv Hawkins din Indiana. Filmul se concentrează pe evenimentele legate de dispariția misterioasă a unui copil și apariția unei fete fără păr, cu puteri psihice, care a scăpat din laboratorul național Hawkins, un laborator secret. Sub orașul lor obișnuit se ascunde un mister supranatural extraordinar, care include experimente guvernamentale top secret și o poartă de acces periculoasă care leagă lumea noastră de un tărâm puternic, dar sinistru. Prieteniile sunt testate și viețile lor modificate, deoarece, ceea ce descoperă va schimba Hawkins.

Primul sezon a fost publicat pe Netflix la 15 iulie 2016, cel de-al doilea pe 27 octombrie 2017 și al treilea pe 4 iulie 2019. Acum, urmează ca ce-l de-al patrulea să fie lansat în 2022, dar nu se știe perioada exactă.

De data asta seria se bazează pe evenimente petrecute într-o casă aparent bântuită, Creel House. Au trecut câteva decenii de când casa a fost locuită de către o familie nefericită. Aceasta s-a mutat din acel loc, dar unul din membrii ei se va întoarce să o investigheze, unde va afla că ceva nu este în regulă.

De la lansarea sa în 2016, fenomenul global „Stranger Things” a obținut peste 65 de premii și 175 de nominalizări, inclusiv la Emmy, Globurile de Aur, Grammy, SAG, DGA, PGA, WGA sau BAFTA. Când s-a lansat al treilea sezon, acesta a fost urmărit de 40,7 milioane de spectatori, doar în primele patru zile. Acesta a înregistrat o audiență care a întrecut toate filmele și serialele de la Netflix.