Disney+ lansează un remake al unuia dintre cele mai bune filme SF clasice: când poți să vezi „Călător în timp și spațiu”

Disney+ lansează un remake al unuia dintre cele mai bune filme SF clasice: când poți să vezi „Călător în timp și spațiu”

Disney+ pune accent pe nostalgia științifico-fantastică pentru a atrage mai mulți telespectatori.

Conform Deadline, serviciul de streaming realizează un remake al clasicului film “Flight of the Navigator” din 1986. Filmul ar avea un rol principal feminin și l-ar avea ca regizor și producător pe Bryce Dallas Howard, care a regizat două episoade din “The Mandalorian”.

Cu toate acestea, nu există nicio mențiune despre distribuție sau o dată de lansare exactă.

Disney+ ne face un pic nostalgici cu „Călător în timp și spațiu”

„Călător în timp și spațiu” spune povestea lui David, în vârstă de 12 ani, care cade într-o groapă și dispare de sub ochii fratelui său de opt ani. După câteva minute, el reușește să iasă și se duce acasă. Dar acolo, surpriză!, stă altcineva. La poliție e identificat ca fiind băiatul disparut în urmă cu opt ani. Este internat la spital, unde se întâlnește cu părinții, vădit îmbătrâniți și cu fratele în vârstă de 16 ani. Dar și mai bizar decât dispariția lui este faptul că peste el timpul nu a trecut. El a călătorit în viitor și a întâlnit o navă extraterestră.

Originalul “Flight of the Navigator” din 1986 a fost regizat de Randal Kleiser și scris de Mark H. Baker, Michael Burton și Matt MacManus. Filmul de aventură științifico-fantastică potrivit pentru întreaga familie s-a bucurat de un real succes chiar și peste ani de zile de la difuzarea inițială.

Proiectul este o mișcare inteligentă pentru Disney. Compania se concentrează încă pe originalele Disney+ în jurul filmelor și serialelor familiare. Reinterpretarea unui astfel de film clasic precum “Flight of the Navigator” îi permite serviciului de streaming să se bazeze pe un nume bine cunoscut și să atragă astfel o generație de fani, fără a investi sume uriașe în producție.

Nu este prima dată când a fost planificat un remake pentru “Flight of the Navigator”, întrucât Colin Trevorrow și Derek Connolly au vrut să scrie un scenariu pentru Disney în 2009.

Citește și: