O nouă premieră pe Netflix. Când se va lansa sezonul 5 al serialului ”The Crown”

O nouă premieră pe Netflix. Când se va lansa sezonul 5 al serialului ”The Crown”

Netflix anunță o nouă premieră. Iubitorii serialului The Crown așteaptă cu nerăbdare sezonul 5.

The Crown este un serial de televiziune despre domnia reginei Elisabeta a II-a. Este creat și scris în principal de Peter Morgan și produs de Left Bank Pictures și Sony Pictures Television pentru Netflix. Al patrulea sezon al serialul The Crown a fost recompensat cu premii Emmy. De asemenea, Helene Mirren a fost premiată cu un Oscar în urma interpretării rolului reginei Elizabeth.

Care este distribuția sezonului 5?

Acum, revine cu o nouă distribuție în care Imelda Staunton va avea rolul reginei Elizabeth, Jonathan Pryce va fi prințul Philip și Lesley Manville – prințesa Margaret. Alături de ei vor fi și Elizabeth Debicki care a avea rolul prințesei Diana iar Olivia Williams va fi Camilla Parker Bowles. De asemenea, Jonny Lee Miller îl va interpreta pe  prim-ministrului John Major.

Filmările au început deja, iar Actrița Imelda Staunton este foarte încântată de rolul său. ”Încântată că a moștenit rolul reginei Elizabeth a II-a de la două actrițe remarcabile, cel mai recent minunata Olivia Colman și cine ar putea să o uite pe actrița care a creat rolul, Claire Foy. Am să fac tot posibilul să mențin standardul foarte înalt impus de ele. Sper că o să par calmă, stăpână pe mine și capabilă. Între timp, stomacul meu face tumbe”, declară aceasta.

Inițial, ea ar fi trebuit să joace în rolul lui Elizabeth doar un singur sezon, dar se pare că, ea va continua și în următoare serie să interpreteze acest rol. Creatorul și producătorul executiv Peter Morgan consideră că ea trebuie să interpreteze , pentru ultima dată, rolul acesteia în sezonul 6.

Sezonul 5 va fi despre destrămarea căsătoriei lui Charles cu Diana, care s-a încheiat formal în 1996. Nu este clar, încă, dacă în acest nou sezon se vor descrie evenimentele care au condus la moartea tragică a Dianei în 1997. Scenariul ”The Queen/ Regina” include tragicul moment în descrierea sa. Netflix anunță premiera noului sezon în 22 noiembrie 2022.

Citește și:
Etichete: