Microsoft, anunțuri importante pentru fanii Xbox

Microsoft, anunțuri importante pentru fanii Xbox

Crăciunul vine mai devreme! Microsoft a anuțat dezvoltarea unui nou serviciu de cloud gaming pentru abonații Xbox Game Pass Ultimate.

În cadrul Gamescom, compania americană ne-a arătat cum își propune să aducă serviciul său pe cât mai multe device-uri (dispozitive).

Din această iarnă, cei care sunt abonați la Xbox Game Pass Ultimate vor avea acces la cloud gaming (streaming-ul de jocuri) sau „un fel de Netflix pentru jocuri” pe consolele Xbox seriile X/S și Xbox One.

Ceea ce Microsoft își propune este incredibil de îndrăzneț.

În primul rând, vorbim despre o bibliotecă de peste 100 de jocuri pe care le vei putea juca fără să le instalezi!

Exemplul dat de către dezvoltatori a fost jocul Sea of Thieves, unde, prin noul serviciu, ai posibilitatea să intri într-un joc multiplayer imediat ce primești invitația unui prieten. Atât de simplu.

Mai mult, asta înseamnă că jocurile disponibile exclusiv pe noile console, cum ar fi Microsoft Flight Simulator, vor putea fi jucate prin cloud gaming și pe consolele de generație mai veche.

De departe, cel mai important lucru de reținut din acest anunț este faptul că aceste jocuri vor rula la 1080p cu 60fps pe toate dispozitivele, ma refer aici la PC, telefoane și tablete.

Titlurile disponibile în noul mod de streaming vor avea în dreptul lor o iconiță cu un nor.

Xbox Game Pass în România

Când ajunge acest serviciu, chiar și într-o formă de bază, în România? Nu știu exact, dar există posibilitatea ca acest lucru să se întâmple mai devreme decât ne așteptăm.

Dacă ar fi să dau un pronostic aș spune că probabil undeva la mijlocul lui 2022, o să fie lansat și la noi.

Până atunci, dacă ești nerăbdător, cu siguranță, la o scurtă căutare pe Google o să vezi metode prin care te poți abona la serviciul Microsoft încă de pe acum.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: