Lansarea Samsung, confirmată: când se dezvăluie cele mai scumpe telefoane din 2021

Lansarea Samsung, confirmată: când se dezvăluie cele mai scumpe telefoane din 2021

După câteva luni de zvonuri legate de noua generație de Galaxy Fold, Samsung a făcut anunțul oficial legat de următoarea sa conferință Unpacked. Nu vom vedea un nou Note, dar vor exista cu siguranță niște terminale care să te bage în rate.

Samsung a început să dezvolte o fascinație pentru lansări online. Probabil pentru că sunt mai ieftine și ușor de făcut, gigantul s-a gândit să facă un pic de spam cu câte un eveniment pe lună sau la două luni. Nu știu exact cine cumpără toate acest gadgeturi anunțate, dar au trecut doar câteva zile de când s-a reconfirmat prima poziție a Samsung în topul producătorilor de telefoane mobile de pe mapamond. Deci, cu siguranță fac ei ceva bun, indiferent dacă ești sau nu fan.

Samsung a început să trimită invitații pentru cel mai recent eveniment Galaxy Unpacked. Acesta este programat pe 11 august la ora 10AM ET și, la fel ca în ultimul an, se va desfășura complet online. În anii trecuți, conferința din luna august era de obicei asociată cu târgul de tehnologie IFA de la Berlin și implica dezvăluirea unui nou Note. Nu este cazul acum.

Cel mai probabil, seria Note va fi eliminată complet din portofoliul gigantului, mai ales că Samsung a introdus suportul pentru S Pen în seria Galaxy S21, în prima parte a acestui an. Ca referință, stylusul respectiv a fost sinonim cu gama Note încă de la prima generație a gadgetului, dar sud coreenii au optat pentru o schimbare de strategie când vine vorba de acest gadgeturi.

În locul unei noi serii Note, sunt șanse semnificativ mai mari să vedem peste câteva săptămâni un urmaș pentru Z Flip și Z Fold 2. Samsung s-a lăudat în luna mai a acestui an cu alte câteva concepte de telefoane mobile cu ecran pliabile, dar este improbabil ca unul dintre acelea se se transforme în realitate. Lista posibilelor lansări mai include căștile Galaxy Buds 2 și un nou ceas inteligent, Galaxy Watch.
samsung unpacked

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: