Gama Galaxy de la Samsung, ”scăpată” pe internet: produsele cu care te tentează gigantul tehnologic

Gama Galaxy de la Samsung, ”scăpată” pe internet: produsele cu care te tentează gigantul tehnologic

Înainte de a începe evenimentul Unpacked, mai multe informații au ajuns în online despre viitoarea gamă Samsung Galaxy. Dacă până acum aveam o idee despre ce ar putea lansa producătorul, în acest moment avem o imagine mai  clară cu privire la viitoarele produse.

Într-o serie de informații, acestea par a fi cele mai cuprinzătoare de până acum. Deja știam că Samsung ne pregătește telefoane pliabile, câteva ceasuri inteligente Wear OS, dar și căști noi. Acum însă, putem vedea mai multe informații despre noile produse, inclusuiv noi variante de culoare.

Evan Blass, un renumit internaut pentru postările sale, a publicat pe pagina sa de Twitter, foarte multe GIF-uri ale viitoarelor dispozitive Samsung. Toate acestea, își vor face debutul la evenimentul virtual, care este așteptat a avea loc în data de 11 august.

Noile produse din gama Samsung Galaxy

Dintre produsele afișate fac parte Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 pliabile, despre care Blass a distribuit anterior poze, la sfârșitul lunii iunie. Totodată, putem menționa Galaxy S21 FE, care reprezintă telefonul solid al producătorului, cu prețul sub 700 de dolari, dispozitiv despre care au apărut zvonuri în luna aprilie.

Nu putem uita și ceasurile inteligente Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic, despre care au apărut recent informații, dar și celebrele căști Galaxy Buds 2, care reprezintă cea mai recentă completare a gamei în creștere, de căști wireless a companiei. Așadar, Samsung își pregătește ”armele” în fața competitorilor și tehnologia pentru potențialii clienți, în scopul de a facilita cât mai mult utilizarea dispozitivelor care vin cu noi tehnologii.

Până la evenimentul oficial, pe parcursul timpului, cu siguranță vom mai afla mai multe informații dar și teasere, iar aici includem chiar și din partea producătorului. Astfel, înainte de a observa în cadrul evenimentului propriu-zis, Unpacked, este bine să știm dinainte la ce anume să ne așteptăm pentru a avea deja o idee dacă este necesară investiția în noi dispozitive.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: