Instagram lansează o nouă actualizare: în sfârșit, vei putea face asta

Instagram lansează o nouă actualizare: în sfârșit, vei putea face asta

Platforma de socializare și content Instagram, pregătește o nouă actualizare pe care, probabil cu toții o așteptam. Îmbunătățirea va avea loc în cadrul filei Explorare din cadrul aplicației.

Fila Explorare Instagram se poate simți uneori ca Vestul Sălbatic. Acest lucru se întâmplă pentru că feedul arată postări recomandate din conturi pe care nu le urmărești, dar nu știi niciodată cu adevărat ce vei vedea. S-ar putea să conțină o fotografie, un videoclip sau o poveste care te-ar putea afecta sau care este deranjantă pentru tine, chiar dacă nu încalcă regulile platformei.

Pentru a atenua acest lucru, Instagram lansează o opțiune de control al conținutului sensibil. Scopul este de a vă permite să alegeți cât de mult conținut sensibil vedeți în feedul Explore și să vă oferiți mai mult control asupra modului în care utilizați Instagram. Puteți regla filtrul accesând Setările aplicației, apoi atingând Cont și Control conținut sensibil.

O nouă actualizare va fi adusă în cadrul Instagram

În urma actualizării, vei putea reduce numărul de postări sensibile cu care de poți confrunta în feed-ul Explorare, selectând „Limitați și mai mult”. De asemenea, poți dezactiva filtrul schimbând de la opțiunea „Limită” implicită la „Permiteți”, această alegere nu va fi însă disponibilă pentru utilizatorii cu vârsta sub 18 ani. Această setare poate fi modificată oricând dorești.

Printre tipurile de conținut pe care Instagram le consideră „sensibile” sunt reprezentările violenței, deși elimină violența grafică. Postările „explicite sexual sau sugestive” sunt, de asemenea, considerate sensibile, cum ar fi fotografiile sau videoclipurile care prezintă pe cineva îmbrăcat transparent, acest lucru pentru că platforma nu permite postările care conțin nuditate sau activitate sexuală.

Dacă ai filtrul de conținut sensibil activat, Instagram poate, de asemenea, să oprească apariția în feedul Explorare a postărilor care promovează utilizarea unor articole reglementate. Aceste produse includ produse și servicii pentru adulți, tutun și produse vaping și medicamente farmaceutice. Instagram elimină majoritatea conținutului legat de vânzarea sau tranzacționarea de bunuri reglementate.

Citește și: