15 dec. 2021 | 16:55

„Halo” a primit, în sfârșit, un trailer: când și unde îl vom putea vedea

ACTUALITATE
„Halo” a primit, în sfârșit, un trailer: când și unde îl vom putea vedea

„Halo” primește, în sfârșit, ce e al „Cezarului”, adică un nou trailer-teaser pe care fanii îl așteaptă deja de prea multă vreme.

După un scurt teaser publicat luna trecută, Paramount Plus a lansat primul trailer oficial și complet, pentru viitorul serial de live-action, „Halo”. Marea lansare a fost făcută la Game Awards 2021, înainte debutului emisiunii în live streaming.

Ce legătură este între „Halo” și „American Gods”

Surpriza absolută este marcată de prezența în distribuție a lui Pablo Schreiber (cunoscut cinefililor din „American Gods”). Acesta va interpreta rolul soldatului super-blindat, în timp ce Jen Taylor își va relua rolul Cortanei, însoțitoarea AI a lui Master Chief.

Din păcate, trailerul încă nu oferă prea multe detalii despre ceea ce ar urma să se întâmple în serial, Paramount dând însă un mic teaser și revelând faptul că acțiunea „va avea loc în univers”. În paralel, jocurile Halo vor expune ipoteza în care omenirea se confruntă cu forțele extraterestre din Covenant.

Încă nu este foarte clar dacă „Halo” va încerca să adapteze povestea din joc sau o va de la capăt cu o altă poveste care să aibă o vagă legătură cu originalul. Rămâne de văzut.

Trailerul oferă câteva imagini din care observăm inclusiv că Natascha McElhone va juca rolul doctorului Catherine Halsey, creatorul atât al programului Cortana, cât și al programului Spartan.

„Halo” a fost anunțat, pentru prima dată, în 2018 și a fost, într-o primă instanță, difuzat de Showtime. În urma amânării producției, în contextul izbucnirii pandemiei de COVID-19, seria a fost mutată pentru a beneficia de exclusivitate pe noul serviciu de streaming, Paramount Plus.

Cu această ocazie, platforma de streaming, aflată la început de drum, speră să atragă de partea sa un număr cât mai mare de abonați.

Pelicula urmează să debuteze pe Paramount Plus, în 2022, cu toate că o dată exactă a lansării nu este încă știută.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele