Galaxy S22, sub reflector: ce știm despre noul telefon pregătit de Samsung

Galaxy S22, sub reflector: ce știm despre noul telefon pregătit de Samsung

Camera se pare că nu are nicio denivelare.

Samsung ar putea reînvia S-Pen-ul cu Galaxy S22 Ultra. Front Page Tech a obținut fotografii cu ceea ce se presupune că ar fi primele fotografii cu unități S22 Ultra, aparent terminate și care ar reprezenta efectiv noul Galaxy Note. Există un S-Pen, un slot pentru a ține stiloul și chiar un design mai puțin rotunjit care amintește de modelele anterioare.

Spre deosebire de randările 3D anterioare, totuși, nu există nicio cocoașă a camerei în formă de P. Se pare că Samsung avea nevoie de un design mai gros pentru a găzdui S-Pen, permițând lentile care sunt la același nivel cu restul unității. S-ar putea să trebuiască totuși să renunți la upgrade-uri semnificative ale camerei. Se presupune că S22 Ultra se va învârti în continuare în jurul unui senzor principal de 108MP alăturat de un obiectiv ultra-wide de 12MP, o cameră teleobiectivă de 10MP 3X și un teleobiectiv de 10MP 10X.

Galaxy Note încă trăiește

Separat, Jon Prosser de la FPT a susținut că Samsung va lansa campania de precomandă pentru gama Galaxy S22 pe 8 februarie, înainte de lansarea din 18 februarie. Aș trata aceste date ca fiind zvonuri, indiferent cât de fiabile sunt, deoarece datele s-ar putea schimba cu ușurință în această etapă, dar ele sugerează că debutul lui S21 din ianuarie a fost mai degrabă unic decât începutul unei tendințe.

Dacă această scurgere de informații este exactă, atunci se explică decizia Samsung de a sări peste o actualizare Galaxy Note în 2021. Compania nu a „omorât” gama Note, de fapt a mutato în linia Galaxy S. Compania își poate rezerva lansările de telefoane din timpul verii pentru dispozitive pliabile precum Z Fold 3. Deși asta poate fi o bătaie de cap dacă așteptai cu nerăbdare un nou Note, nu trebuie să renunți la funcționalitatea S-Pen încorporată sau să te mulțumești pentru un echipament opțional „suficient de bun”.