Eșecul campaniei de vaccinare din România, explicat de Ciolacu: ”Cîțu, alias Brad Pitt, Turcan se credea Sophia Loren”

Eșecul campaniei de vaccinare din România, explicat de Ciolacu: ”Cîțu, alias Brad Pitt, Turcan se credea Sophia Loren”

Pentru un moment, campania de vaccinare din România părea un succes răsunător. Între timp, nepăsarea românilor față de tot ceea ce înseamnă pandemie a ieșit însă la iveală, iar Marcel Ciolacu are o explicație.

Liderul PSD continuă să fie foarte acid în formulări când vine vorba de performanța actualului Guvern de coaliție. Cel mai recent atac al lui Ciolacu a vizat lipsa de utilitate și impact a campaniei inițiate de autorități pentru încurajarea vaccinării în rândul populației. Ca referință, campania începută în urmă cu aproximativ o lună i-a avut în rolurile principale pe Florin Cîțu, Raluca Turcan și Nechita-Adrian Oros.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, reclamă eşecul campaniei de vaccinare şi consideră că oameni nu mai au încredere, iar Guvernul nu a făcut altceva decât videoclipuri cu oameni politici. ”Cîţu, alias Brad Pitt, Turcan se credea Sophia Loren şi Oros, Belmondo. Ce efecte să aibă un videoclip cu ei?”, afirmă liderul PSD, citat de news.ro.

Într-o intervenție televizată la Antena 3, Marcel Ciolacu a clasificat efortul Guvernului de a încuraja vaccinarea în rândul populației generale ca fiind un eșec de proporții. Printre motivele citate de social-democrate se numără lipsa de încredere a oamenilor în autoritățile de la București.

”Dacă tu nu ştii să faci un parteneriat cu românii, cu autorităţile locale, să cobori la ei, să le explici. Ce au făcut? Videoclipuri. Ciţu, alias Brad Pitt, Turcan se credea Sophia Loren şi Oros Belmondo. Ce efecte să aibă un videoclip cu ei. Aici trebuiau să vină toţi oamenii de cultură, profesorii să explice, trebuia o chestie concentrată, nu oamenii politici”, afirmă Marcel Ciolacu.

Ca referință, afirmațiile lui Ciolacu vin într-o perioadă în care numărul celor care merg zilnic la vaccinare nu mai are nicio legătură cu valoare de 100.000 de persoane înregistrate în 24 de ore în urmă cu câteva luni. Potrivit CNCAV, 20.040 persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore, din care 16.810 au primit prima doză.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: