02 iun. 2021 | 10:00

Campania pro-vaccinare a miniștrilor, ”jenantă”: reacția agresivă a lui Ciolacu – ”Ești Brad Pitt?”

ACTUALITATE
Campania pro-vaccinare a miniștrilor, ”jenantă”: reacția agresivă a lui Ciolacu - ”Ești Brad Pitt?”

În timp ce oficialii români din Guvern au început o campanie pro-vaccinare în spațiul online, Marcel Ciolacu a profitat de ocazie pentru a lua ”la mișto” efortul autorităților române, în contextul în care interesul pentru imunizare a scăzut brusc.

Invitat la România TV, liderul PSD a făcut mai multe afirmații nepotrivite în ceea ce privește efortul guvernanților de a încuraja vaccinarea în România. Ca referință, Marcel Ciolacu cataloghează drept „jenantă” situaţia legată de campania în care miniştrii cabinetului condus de Florin Cîţu fac campanie pro-vaccinare, el susţinând că miniştrii sunt plătiţi „să îşi facă datoria de demnitari”. „E jenant, parcă sunt nişe staruri rock (…) E Sofia Loren Raluca Turcan? Eşti Brad Pitt, să vină lumea să te urmeze?”, susţine el, potrivit News.ro.

„Nu poţi să accepţi… l-am văzut la televizor, făceau reclamă cu vaccinarea. Măi, oameni buni, noi vă plătim să guvernaţi ţara, să vă faceţi datoria de demnitari. E jenant, parcă sunt nişte staruri rock. Doamna Turcan a ieşit, e cu vaccinarea de parcă nu ne aducem aminte, a participat, când eram toţi închişi în case, nici nu puteam să ieşim pe balcon că luam COVID, dânsa era la domnul Orban în birou”, a afirmat Marcel Ciolacu, marţi seară, la România Tv.

Șeful social democraților a insistat cu ironizarea ministrului Muncii, în contextul implicării ei în campania pro-vaccinare difuzată la TV și pe internet. „E Sofia Loren Raluca Turcan? Eşti Brad Pitt, să vină lumea să te urmeze?”, a spus Ciolacu.

În contextul în care oficialii de la guvernare nu mai știu la ce soluții să apeleze pentru a sporii rata vaccinării din țara noastră, social democratul a continuat cu criticile. El a catalogat drept „o tâmpenie” ideea organizării unor tombole adresate celor care se vaccinează.

O altă situația asupra căreia Marcel Ciolacu a atras atenția este cea legată de delegarea semnăturii, o practică destul de populară printre miniștrii actualului cabinet. „Absolut toţi miniştri şi-au delegat semnătura (…) niciunul nu-şi asumă nimic. Ei se ocupă, mai nou, de Congres. Ce facem patru luni de zile până ţin ei congresele, că vedem că domnul Cîţu a început să umble la puşculiţa banului public, nu ai dânsului, să-i împartă”, a mai spus Ciolacu.

Mai multe detalii despre campania pro-vaccinare organizată de Guvernul României pe care a criticat-o Ciolacu găsești aici.
La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele