„Django” se filmează în România: locurile spectaculoase care vor apărea în cel mai așteptat serial

O reinterpretare foarte așteptată în limba engleză a clasicului western din 1966 al lui Sergio Corbucci, un favorit al lui Quentin Tarantino, seria „Django” va oferi imagini spectaculoase, în timp ce încă se filmează în România.

Studiocanal a anunțat recent că David Evans („Downton Abbey”) și Enrico Maria Artale („Romulus”) se alătură lângă Francesca Comencini („Gomorrah The Series”) în echipa de regizori, cu Comencini conducând primele episoade, conform Variety.

Django se filmează în România

Primele imagini îl arată pe Matthias Schoenaerts – care a stârnit în mod constant critici puternice pentru rolurile sale din „The Danish Girl”, „The Mustang”, „Bullhead” și „Rust and Bone” – sub numele de Django.

Renumită pentru „Prometheus” și „The Girl with the Dragon Tattoo”, Noomi Rapace, surprinsă călare pe un cal, joacă rolul Elisabetei, care este descrisă drept „dușmanul puternic și nemilos” al lui John Ellis (Nicholas Pinnock), prins într-un Vest sălbatic.

Noua serie îl prezintă pe Django, care o căuta disperată pe Sarah, fiica sa, și o găsește în Noul Babilon, după ce restul familiei sale a fost sacrificat cu opt ani mai devreme. Django insistă că trebuie să rămână, argumentând că orașul este în pericol, provocând ostilitatea lui Ellis. Sarah se teme însă că însăși prezența sa pune în pericol Noul Babilon.

Filmările de la noi au loc în Racoș, județul Brașov, București și zona Dunării, cu sprijinul guvernului român. „Django” este una dintre cele mai mari serii europene din 2021. Vulcanul stins de la Racoș, județul Brașov, este din nou activ. A devenit locația ideală pentru serialul “Django”, cea mai mare producție internațională de televiziune realizată în țara noastră, din toate timpurile, și una dintre cele mai mari producții cinematografice după „Cold Mountain”.

Așadar, pentru filmări, cineaștii străini au ales, din nou, România. Django este o producție CANAL+ și Sky Studios realizat de Cattleya (Italia), Atlantique Productions (Franța), în colaborare Odeon Fiction, StudioCanal și Frame Film (România).