13 iul. 2021 | 11:23

Digi RCS RDS le dă la 3 lei și fac minuni pentru tine: oferta care nu era posibilă, până acum

ACTUALITATE
Digi RCS RDS le dă la 3 lei și fac minuni pentru tine: oferta care nu era posibilă, până acum

Digi RCS RDS are întotdeauna oferte speciale pentru clienții săi. Iată una dintre acestea, pe care nu o credeai posibilă până acum.

Digi România a anunţat în această săptămână că va reduce preţul plătit lunar, pentru a utiliza routerul sau WiFi 6. Aşa cum probabil ştii deja, RCS&RDS oferă un router WiFi 6 de câteva luni, celor care vor să experimenteze noul tip de conectivitate la domiciliu.

Tocmai când credeai că nu se poate mai repede, poftim surpriză! Tehnologia WiFi 6 amplifică viteza alocată fiecărui device conectat la rețeaua wireless. În ceea ce privește acoperirea internetului, OK, poate nu cât un castel, dar routerul WIFI 6 trimite semnalul chiar mai departe decât cele de până acum. Și mai departe înseamnă mai rapid.

Digi îți oferă WiFi 6 la doar 3 lei

De asemenea, referitor la siguranță, normele de securitate au fost îmbunătățite, așa că poți naviga în liniște. Ce faci tu nu-i pus deoparte. Mai mult, telefonul tău consumă mai puțină baterie dacă stă pe rețeaua WiFi 6, decât în 4G. Contectează-te și navighează cât te ține curiozitatea.

Așa că, netul tău era rapid, dar de acum ai hiper-viteză. Cel mai nou router cu cea mai bună acoperire e doar la Digi RCS RDS, cu doar trei lei pe lună. Da, ai citit bine.

Așadar, iată cum comanzi. Dacă ești deja client Digi NET și nu ai router de la companie, intri în contul DIGI.ro – Serviciile Mele și adaugi chiar de acolo noul router.

Dacă nu ești deja client Digi NET, ai din ce alege: 300, 500 sau 1000. În cadrul fluxului de comandă, alegi și routerul WiFi 6 și compania se asigură să ajungă la tine. Gata! Ai super net, ca la DIGI.

Ca referință, dacă ai abonamentul de 1 Gbps de la Digi, atunci pe telefon ar trebui să atingi cu uşurinţă 600-800 Mbps la download, conform SpeedTest şi cel puţin 500-700 Mbps la download.