Digi RCS RDS dă toate acestea la 5 lei: doar așa profiți la maxim de televizorul tău

Digi RCS RDS dă toate acestea la 5 lei: doar așa profiți la maxim de televizorul tău

Digi RCS RDS are întotdeauna pregătite oferte avantajoase pentru toți clienții. Iată de ce oferte poți beneficia ca să profiți la maxim de televizorul tău.

La Digi RCS RDS, poți avea extraopțiunea 4K la doar cinci lei pe lună. Alege extraopțiunea 4K și te bucuri de sport la calitate maximă. Ai acces la competiții sportive, documentare și filme despre natură, la cel mai mic preț.

Astfel, prin această extraopțiune, ai acces la Digi 4K și Eurosport 4K, ca să descoperi o imagine mult mai clară, la rezoluție 3840×2160.

Dacă ești deja client Digi TV și ai pachetul Digital, poți adăuga extraopțiunea 4K cu doar cinci lei pe lună.

Profiți la maxim de televizorul tău, la Digi RCS RDS

De asemenea, la Digi ai televiziune analogică și te bucuri de canalele TV preferate. Vezi până la 60 de canale TV și poți conecta mai multe televizoare. Ideal pentru tine, vine la pachet cu mai multe avantaje. Și anume, ai acces gratuit pe Digi Online și urmărești peste 90 de canale TV online, inclusiv anumite extraopțiuni active pe contract.

Mai mult, beneficiezi de canalele TV Digi incluse: canalul de știri Digi 24, canale de documentare Digi World, Digi Life si Digi Animal World, dar și canalele sportive Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digi Sport 3.

Tot la Digi, ai televiziune digitală, adică ai o calitate mai bună a imaginii și a sunetului. Vezi până la 180 de canale TV, poți conecta mai multe televizoare și ai inclus pachetul Analogic. De asemenea, poți adăuga extraopțiuni. Ideal pentru tine, acest pachet vine cu mai multe avantaje. Și anume, ai acces gratuit pe Digi Online și urmărești peste 90 de canale TV Online, inclusiv anumite extraopțiuni active pe contract.

De asemenea, beneficiezi de canalele TV Digi incluse: canalul de știri Digi 24, canale de documentare Digi World, Digi Life si Digi Animal World și canalele sportive Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digi Sport 3, Digi Sport 4. Ai și reduceri la achiziționarea mai multor extraopțiuni. Iar ca să trăiești experiența HD, o poți face cu decodorul HD sau cu modulul CI+.

 

Citește și: