David Tennant se întoarce în „Around the World in 80 Days”. Când va fi lansată noua serie

David Tennant se întoarce în „Around the World in 80 Days”. Când va fi lansată noua serie

Celebru pentru rolul din „Doctor Who”, David Tennant revine într-o nouă serie inspirată din scrierile lui Jules Verne. Noul trailer este lansat.

Un nou trailer pentru „Around the World în 80 Days” („Ocolul Pământului în 80 Zile”) a fost lansat de curând. Seria îl va avea ca protagonist pe celebrul și iubitul actor, David Tennant, cunoscut fanilor pentru rolul epocal din „Doctor Who” sau pentru cel al demonului Crowley, din „Good Omens”.

David Tennant va juca rolul lui Phileas Fogg

BBC a anunțat, încă din 2019, că David Tennant ar urma să preia frâiele rolului lui Phileas Fogg, în adaptarea pentru televiziune a cărții scrise de Jules Verne în 1873, „Around the World în 80 Days”.

Judecând după ceea ce putem vedea din trailer, bănuim că Tennant ar putea, din nou, să bifeze câteva premii, jocul său actoricesc fiind, și de data aceasta, de excepție.

Cu toate că adaptarea pentru televiziune respectă, în mare parte, cartea lui Jules Verne, fanii acestuia ar putea să observe că există și câteva schimbări de scenariu. Spre exemplu, în carte, Fogg este urmărit constant de Inspectorul Fix, cel care îl bănuiește pe acesta că ar fi jefuit Banca Marii Britanii, încercând să îl readucă în interiorul granițelor, pentru a-l aresta.

În noua serie tv avem parte de un personaj reinventat. Jurnalista Abigail Fix se alătură echipei lui Fogg, sperând ca. în felul acesta. să aibă parte de exclusivitate asupra subiectului.

„Around the World în 80 Days” promite să fie atât un film de aventură, cât și o comedie, rolul lui Phileas Fog venindu-i mănușă lui David Tennnat, cel obișnuit deja cu aventurile amuzante din „Doctor Who”. Fără niciun dubiu, reprezentanția lui Tennant va fi una fără cusur, aceasta îngreunându-le, pe viitor, munca altor actori care ar putea să interpreteze acest rol, în eventualele noi adaptări.

Noua serie va fi lansată în data de 2 ianuarie 2022.

Citește și: