De ce a apărut fiul Silviei Dumitrescu într-un serial italian. Cum a fost filmat (exclusiv)

De ce a apărut fiul Silviei Dumitrescu într-un serial italian. Cum a fost filmat (exclusiv)
Iulian Ochescu va apare într-o postură inedită, în curând

Pentru generațiile mai vechi numele Silviei Dumitrescu este sinonim cu muzica ușoară a sfârșitului anilor 80 și începutul anilor 90. Și-a creat o carieră strălucită, și în același timp și o familie frumoasă, alături de soțul ei  Florin Ochescu. Cei doi au și doi fii, Iulian Ochescu, în vârstă de 28 de ani, și Florin Ochescu jr. Tânărul Iulian Ochescu este un pianist talentat, cu recitaluri pe toate marile scene ale lumii. Dar, recent, tânărul a apărut și într-un serial de televiziune italian.

Iulian Ochescu, pianist talentat, cu recitaluri pe toate marile scene ale lumii

Născut într-o familie eminamente de muzicieni, Iulian Ochescu a preluat talentul celor doi părinți și l-a dus la un alt nivel. Absolvent al Colegiul Naţional de Muzică „George Enescu” din Bucureşti, absolvind la clasa prof. Gabriela Enăşescu, a urmat apoi cursurile Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti, la clasa prof. univ. dr. Dana Borşan.

Încă de pe băncile Colegiului, Iulian a dovedit un talent aparte pentru pian, având la activ astăzi peste 20 de premii importante, atât în țară, cât și în străinătate.

De la absolvirea Universității de profil, Iulian Ochescu a reușit performanțe de neegalat, pe scena Ateneului Român, dar și în alte contexte muzicale de excepție. A reușit să studieze și să fie îndrumat în cariera sa artistică de nume importante ale pianului, la nivel internațional.

Într-un dialog cu redacția Impact, tânărul virtuos pianist, fiul celebrei Silvia Dumitrescu, spune că se simte un om fericit, dar că mai are multe de învățat în cariera sa, care de altfel este încă la început.

Cât despre planurile muzicale de viitor, Iulian Ochescu le-a mărturisit colegilor de la Impact că:

„Voi cânta în decembrie în cadrul Dubai Expo 2020, la Jubilee Park și Dubai Millennium Amphitheatre”, declară tânărul muzician, pentru impact.ro.

”Am filmat pentru Django”

Iulian nu se plânge de lipsa contractelor adiancente carierei de pianist. Așa se face că tânărul a fost cooptat în producția unui serial italian, care se filmează în această perioadă la Studiourile Buftea.

Este vorba de un serial ce-l are ca personaj principal pe Django, un pistolar din vestul sălbatic. Personajul apărea pentru prima dată în anii 60 -70, în seria de filme spaghetti western, inventată de celebrul regizor de film italian Sergio Leone.

Iulian Ochescu spune că i-a plăcut colaborarea cu echipa italiană de film, și le-a dezvăluit celor de la Impact și rolul pe care tânărul l-a avut în această producție.

„Am filmat pentru Django, serialul care va fi difuzat în 2022. Vor fi momente în care unul dintre actori cântă la pian, însă eu am înregistrat muzica. Sunt dublura actorului, am fost filmat în timp ce cânt la pian, mi-am împrumutat mâinile în serial, nu și chipul.

Regizorii sunt italieni, actorii sunt englezi, americani, cei care vorbesc nativ engleza, actorii români sunt doar în figurație”, ne-a mai declarat Iulian Ochescu, în exclusivitate pentru impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI