Dacia Spring, subiect de ”tuning”: ce au început să monteze românii pe mașina electrică

Dacia Spring, subiect de ”tuning”: ce au început să monteze românii pe mașina electrică

Dacia Spring este unul dintre cele mai așteptate și bine vândute modele lansate de către producătorul român Dacia.

De altfel, modelul electric a avut o lansare foarte bună care a adus rezultate excelente în ceea ce privește vânzările europene pentru producătorul autohton. Mai mult, modelul Spring s-a situat pe locul 3 în clasamentul vehiculelor electrice.

Nu a durat mult până când proprietarii au început să adauge accesorii noilor modele.

Unii au montat la poartă wallbox-ul, pe când alții, în stilul clasic, au tras un cablu din apartament și își încarcă mașina în fața blocului. Pe Facebook există un grup unde internauții postează imagini cu diverse accesorii pe care le-au montat pe mașină.

Mai jos o să îți prezint câteva dintre accesoriile pe care românii le-au montat pe mașinile lor.

Perna moale pentru genunchi sau cot, cu autoadeziv

„Recomand cu căldură accesoriu acesta la Spring, mai ales pentru persoanele mai înalte, mie mi-a crescut destul de mult confortul cu o cheltuiala de 16 RON …”, a scris cineva pe grupul respectiv.

Chedere

Un alt posesor de Dacia Spring povestește cum a montat chedere, cumpărate din Dedeman, pe marginea ușilor, pentru o antifonare mai bună. „Trebuie făcut testul de etanșeitate cu pisica, doar e Dacie…” este comentariul amuzant lăsat de un alt utilizator, vizavi de aceste chedere.

Sistem de încălzire în scaune

Toate mașinile, indiferent că sunt electrice sau cu motor termic, ar trebui să fie livrate standard cu încălzire în scaune. Dacă nu ai această dotare din fabrică poți să apelezi la diverse firme care montează, la cerere, plase de încălzire în scaune și un sistem de comandă.

Scut din aluminiu

Absența unui scut de motor expune componentele importante ale motorului unor riscuri majore, așa că se recomandă montarea unui scut rezistent din metal.

Cu toate acestea, recomandarea experților este să apelezi la service-uri autorizate pentru a fi sigur că ce îți este montat pe mașină este original.

Citește și: